dilluns, 12 d’octubre del 2009

Cooge Beach

Ja tornem a ser a Sydeny, millor dit a una de les platges que hi ha al voltant de la ciutat.
Hem arribat molt aviat procedents de Melbourne i hem agafat un cotxe de lloguer per moure'ns millor. Hem anat a l'hotel i hem pres posicions. Aprofitant que tenim el cotxe hem anat a aprovar una assignatura pendent: veure koales. Com que fent la Great Ocean Road no els vam saber veure (l'Arcadi diu que potser hi va haver una epidèmia i van desaparèixer...) hem anat a un lloc a prop de Sydney, al Koala Park Sanctuary. Era una espècie de zoo amb animals caraterístics d'Austràlia. Hem arribat a l'hora que hi havia una "funció" dels koales quan en desperten a alguns perquè menjin. Hem arribat a temps de poder-lo tucar tot endormiscat. Aquests animals dormen 19 hores al dia i la resta menjen o es mouen molt parsimoniosament. També hem pogut veure els Cassowaries, una classe d'estruços que quan erem a la zona de Cairns n'estava farcit tot i que, per sort, no se'ns en va creuar cap. I també hem pogut fotografiar 3 pingüins com els que vam veure a Phillip Island i veure diferents tipus de cangurs incloent-hi un amb canguret a la bossa i una parella en la qual el mascle tenia ganes de gresca i així és veia en el seu sexe i ella devia tenir mal de cap i no ha cedit.
També hem vist altres tipus d'animals australians com Wombats, kookaburres, dingoes (gossos salvatges) i cacatues negres i blanques.

Després de dinar, hem anat a Sydney a acabar de fer compres i cap a l'hotel. Estem en una zona molt tranquil·la amb un passeig marítim molt bonic tot i que no sé pas si demà ens podrem estar a la platja prenent el sol i banyant-nos. Si no pot ser, farem relax.

1 comentari:

RunnerSantBoi ha dit...

Por lo que estoy viendo Australia, que por cierto es 16 veces más grande que Espanya hay sitios muy interesantes de visitar, muy bueno el reportaje de fotos de esa montaña rarita desde el atardecer hasta el amanecer,la fauna fantástica y vosotros muy bien ante la cámara (lo de Helsinki a Huelva tela marinera la distancia)bueno que sigais disfrutando a tope,ahora dentro de poco por la Xina y a por la 98 marató.
Saludos