dilluns, 14 de setembre del 2009

Cross de l'Ametlla i sortida a Montserrat abans de les vacances

Aquest cap de setmana ha estat molt intens entre el Cross i que he estat a la botiga dels meus pares ja que ells havien marxat de cap de setmana llarg a Logronyo. El dissabte va ser molt mogut ja que a la tarda amb el tràfec que va caure vai haver de treure aigua de la botiga, doncs a Sallent va caure molt aigua en poca estona.
El diumenge, per sort, el temps ens va respectar i vam poder fer el Cross sense aigua. Va ser una molt bona matinal compartida amb molts amics i amigues. És una cursa molt familiar i amb molt bon ambient en la qual la gent del poble s'hi aboca d'una manera extraordinària. Els atmellencs són una pinya i encara els queda la Festa Major aquest cap de setmana!!

Avui hem anat a Montserrat amb la família, en total erem 1o i el petit Gerard. Hem marxat aviat i hem pujat amb el Cremallera fins a Montserrat. Després d'esmorzar, alguns hem baixat fins a la Santa Cova amb funicular i després a peu fins a la capella. Ens ha portat una horeta pujar i baixar amb una temperatura molt agradable i una mica de boira. Després hem visitat la basílica tot i que no hem pujat a veure la figura de la Mare de Déu de Montserrat ja que com que feien missa hi havia molta cua. Hem acabat anant a Sallent a dinar.

Demà em toca fer una guàrdia de 4 horetes ja que és Festa Major i a la tarda a fer la maleta que dimacres sortim a 1/4 de 10 del matí. Per fi, vacances!!!!!!!!
Esperem poder anar explicant les nostres aventures per Austràlia si trobem xarxa.