diumenge, 27 de setembre del 2009

Dies de platja...

Aquests dos últims dies han estat de platja, solet i relax. Ahir van deixar Mission Beach. quan vam arribar a aquesta platja estava plena de voletes de sorra que feien els crans al sortit de la sorra. N'estava ple i era ben curiós...
Vam arribar a la zona de Palm Cove. És una platja, la foto de la qual apareixia a la guia de rutes i de càmpings que el Puig, company de l’Arcadi, ens va deixar i que curiosament va ser la primera pàgina que vaig obrir. El més complicat ens va ser trobar càmping. A Palm Cove n’hi ha un a la zona de la platja però només veure la recepció ens va caure tot per terra. Era una mena de cabanya enmig d’arbres i vegetació amb tots els fulletons turístics escampats per terra i que havies de prèmer un boto (tot espatllat) perquè t’atengués algú. El paio que ens va sortir semblava tret d’una pel·li de terror i, per sort, no tenien parcel·la amb electricitat. No ens hi vam quedar. Després vam posar-hi a la Maria (el nostre Tomton) que ens portés a un càmping proper i ens va dur a una urbanització de cases de planta baixa però força grans. Això ens ho va fer 2 cops!!! Desesperarts vam decidir anar fins a Port Douglas tot i que hi havia encara 50 kms i aquí quan es fa fosc la gent sembla que s’amagui. Anant cap al nord per una carretera pel costat de la platja ens va sembla passar de llarg d’un càmping. Vam girar i, en efecte, ho era i beachfront!! No s’assemblava massa als que havíem estat fins ara però ens faria servei. Estava a 5 kms de Palm Cove, a Ellis Beach i tenia platgeta.
Avui al matí hem anat fins a Palm Cove i hem estat prenent el sol i banyant-nos però amb la desil·lusió que aquella platja no era ben bé com la de la foto (ditxós Photoshop tot i que l'Arcadi diu que és perquè el dia no era gaire bo...)


Hem dinat mirant el mar. A tot arreu hi acostuma a haver-hi el matiex: plats de peix (seafood), pasta, fish and chips (peix extrarrebossat amb patates fregides), hamburgueses,...El que no és tan normal es veure, com ho hem fet avui, menjar a un paio fish and chips amb un cafè amb llet. Mira que hi ha gent rara pel món!!


A la tarda hem vingut a la platja del càmping tot i que ja no ens hem banyat, doncs a partir de les 4 el temps canvia i no apreta ja el sol. Hem aprofitat per revisar el plàning de la segona tanda de Motorhome i les coses que podrem fer amb els dies que tenim. També ja hem començat a posar ordre a les maletes perquè no sé pas com anirem amb el pes, doncs ja vam marxar amb les maletes força plenes i després passa el de sempre: no et poses la mitat de les coses però no n'aprenem mai!!

2 comentaris:

YAGO ha dit...

Jo quim viatge, diumenge 20, mentre corria per els carrers de berlin viag recordar-vos, l'arcadi m'havia comentat la coincidencia de les dues maratons, molts records i que segueixi molt be aquets viatge.
una abraçada.

Cris i Arcadi ha dit...

Berlin?
Suposo que hi vas disfrutar molt i espero que t'anés molt bé!!
Un petó a la família!!