dilluns, 29 de setembre del 2008

La Marató de Berlin

Després d'haver dormit tota la nit com angelets ens despertem amb ganes de veure la ciutat tot i que les cames de l'Arcadi i de tots els maratonians deuen estar una mica encarcadades...

Ahir vam disfrutar d'una de les milors maratons d'Europa junt amb Londres. Un grup nombrós de corredors catalans van còrrer per uns carrers de Berlin plens de persones animant i amb grups de música cada quare passes. Per altra banda les supporters en la seva majoria i algun supporter feien la seva feina fent la marató darrera d'ells i habituallant-los quan calia.

Nosaltres vam optar per trobar-nos al km 10 on vam poder veure passar a gairebé tots els nostres (a excepció dels que venien darrera de l'Arcadi, ho sento noies!!); el km 24 on vam veure l'Albert Tatjé, el Josep Bernaus i l'Arcadi; el km 34 on vam tornar a veure'ls i també al Jauteres; i finalment a la meta on només vam estar a temps de veure l'Arcadi. Vam passar un matí fantàstic veient la sortida des de l'hotel on a la tele vam poder veure un Correcat, el manresà Joan. Després al primer punt erem una bona colla identificades amb senyeres i estelades que se'ns veia d'una hora llunyi on també erem animades per altres catalans (i també dir-ho,increpades per algun espanyolot malcarat!!). Aquí ens vam separar de la resta i la Susanna,la Sònia, la Laura, el Roger i jo vam començar l'aventura. emocionant aventura.

Al reunir-nos al punt de trobada vam poder viure escenes realment emotives com l'abraçada del Dani (gran marca també!!) a la Belen en la seva primera marató o les felicitacions als que van fer grans "marcons" com el Quim a la Núria o al Joan3, al Meep, l'Alèxia i d'altres que ara no recordo però no menys importants, només que sóc una mica despistada. També els grans sacrificis com el Juan Arias (Debu) amb la força de voluntat que va tenir per acabar-la després de la lesió o la Carme que tot i les seves aventures va aconseguir arribar a Berlin i acabar la marató. I l'Arcadi, doncs amb la seva habitual prudència va preferir no apretar per baixar de les 4 hores (difícil amb les padades i fonda que feia amb nosaltres) i pensar en la marató de diumenge vinent al Llac Ness, amb tot i aixó ja són 89 maratons al sac!! Felicitats!!
Cada dia que passa disfruto més fent de gregària en les maratons i en aquestes amb tans amics i amigues és un plaer poder donar un crit d'ànim. A veure quina és la propera sortida de Corredors.cat invaint una ciutat...
Per cert, podem presumir d'haver estat en la Marató on Haile Gebrselassie va fer rècord del món (2h 03min 59seg) i el vam poder veure al km 10!!!
A la tarda per estirar una mica les cames vam anar amb el Sergi, el Jaume, la Núria i el Quim a veure la Nefertiti però no vam trobar el museu i hi vam fer tard... Vam fer canvi de plans i vam anar a veure l'esglèsia bombardejada que van mantenir tal com va quedar (no recordem el nom) i després vam anar al Sony Center que de nit és molt bonic. Allà ens vam reunir amb el Gorka i la Susanna i l'Albert, la Sònia, la Laura i el Roger per sopar. Tot plegat un gran dia amb la familia Correcat.
Aquest matí toca excursió per Berlin amb la familia Correcat i Cultourberlin (amb el Ricard, excel·lent guia català) i deprés algunes cosetes que ens han quedat penhades. Ja us explicarem...


Per més les fotos de la marató, la pestanya Berlin.