dimarts, 17 d’agost de 2010

Cap de setmana a Mallorca

Aquest cap de setmana hem estat a Mallorca. Fent les vacances al juny l'estiu s'està fent llarg i hem aprofitat els caps de setmana per fer-los més portable.
Divendres vam anar cap a la Colònia de Sant Jordi al sud de l'illa. Allà ens esperàven els nostres amics, els Riera i els Soler. Aprofitant la nostra estada a l'illa l'Arcadi també va presentar el llibre a Porreres. L'any passat vam conèixer aquest poble al formar part l'Arcadi d'una xerrada coincidint amb els 25 anys de la penya barcelonista.
Hem passat un molt bon cap de setmana amb bona companyia i amb molt bon temps. El dissabte al matí el vam passar a la platja i després vam anar a dinar a Can Manolo a Ses Salines, un lloc conegut pel seu exquisit "arrós de notari". Des de que coneixem la zona que cada vegada que hi som hi cau un àpat.
A la tarda vam visitar Cala Figuera abans d'anar a la presentació enmarcat en les festes de Sant Roc de Porreres. Després d'aquesta vam anar a la seu social de la Penya Barcelonista de Porreres a veure el Sevilla-Barça que tot i començar bé vam acabar en un resultat en contra massa exagerat! Haurem d'esperar la tornada al Camp Nou dissabte.
Diumenge vam matinar per agafar una embarcació tipus zodiac per anar fins a l'illa de Cabrera on no hi havia estat mai. L'excursió era de 2 hores i voltava l'illa amb una explicació de l'illa i parava a la Cova Blava. Cabrera és una illa no habitada on només hi ha un petit port amb poquetes cases on hi viuen els guàrdies del parc de Cabrera. Se m'oblidava que sí que hi ha una casa, de la família real, és clar! El dia abans havien estat fondejant per aquelles aigues el Fortuna.
Vam demanar al patró de l'embarcació fer una parada tècnica de 5 minuts al port per veure la cantina i el petit port. Després vam anar cap a la Cova Blava on vam poder fer-nos un bany en una aigua blava que encara se'n torna més quan es pon el sol. Va estar molt bé la remullada... Després vam tornar cap a terra ferma on vam fer una estoneta més de platja abans de dinar i anar cap a l'aeroport.
Dels 10 del cap de setmana, 4 marxàvem cap a Barcelona. El Xavi i el Roger tenien l'avió 4 hores abans que nosaltres però vam aprofitar el viatge i nosaltres vam poder canviar el vol a última hora i en les 2 últimes places que van quedar quan va acabar l'hora de facturació. A l'hora que havíem de sortir de Palma ja erem a casa!!
El cap de setmana vinent tornarem a anar a la platja a fer més "bronzo" i celebrar l'aniversari del meu pare!

1 comentari:

Xavi ha dit...

Què bé que us ho passeu!! Per cert, el blog amb el fons que heu posat ara és molt millor !! Ara que penso... crec que ja us ho havia comentat... Dec tenir una mica d'Alzheimer...