diumenge, 21 de febrer de 2010

Cap de setmana de celebracions

Divendres al vespre vam visitar Can Jubany. Estant a Austràlia l'Arcadi va cumplir 50 anys i com que no podia portar un regal molt voluminós per passajar-lo vaig optar per regalar-li un SmartBox (caixeta amb un val per un sopar a un restaurant d'Estrella Michelin de tot Espanya per a 2 persones). Abans d'arribar a Calldetenes vam arribar-nos fins a Sant Pau de Segúries a visitar el Jan, el cunyat de l'Arcadi i també la seva neboda Esther.
La situació del restaurant és molt fàcil de trobar ja que està només sortint de l'eix transversal. Vam fer el menú de temporada que és el que pertany a aquesta SmartBox i que curiosament també va fer la taula del costat. És un bon regal... El sopar va servir per celebrar els 2 aniversaris: el de l'Arcadi i el meu que va ser dimecres. El Nando Jubany ens va sortir a saludar però el que més em va agradar va ser que va sortint continuament: a saludar, a prendre nota d'una comanda, a retirar plats,... Aquí es veuen els grans professionals, aquí i amb la gran qualitat del menjar!!
Dissabte vam continuar de celebracions amb la família a casa. Tot i que s'ha de dir que el segon plat el va preparar ma mare ja que és una tradició celebrar els meus aniversaris amb "submarinus" (calamarços farcits). No recordo des de quan hi ha aquest segon plat pel meu aniversari... Vam reunir-nos tota la família excepte l'Andrés que tenia partit a Monistrol i no va poder venir a dinar però li vam guardar de tot!! Va ser el meu primer aniversari com a padrina, el Gerard tot i que només volia ficar les mans al pastís atret per les espelmes em va ajudar a bufar les 34 espelmes! A la tarda vam anar a visitar la mare i la germana de l'Arcadi a Navàs i també vam poder veure tots els renebots disfressats ja que ahir es celebrava el Carnaval a aquest poble. I la jornada la vam arrodonir amb amb la victòria del Barça davant al Racing de Santander i que la vam veure a la seu de la Penya Barcelonista de Sallent.

Avui hem matinat per anar a la Mitja Marató de Gavà, plena d'amics i amigues Correcats. L'Arcadi ha celebrat la seva mitja número 100, hem començat amb el triplet de les 100!! I una altra celebració gastronòmica: dinar de celebració pel nou pis dels meus tiets!! La semana vinent pinya per païr els àpats. I per acabar-ho d'arrodonir: victòria del Barça a la final de la Copa. Aquest Barça és imparable!!!!

Cap comentari: