dilluns, 8 de març de 2010

Moltes Gràcies!!

Aquest ha estat un cap de setmana màgic.
Ja va començar el dijous anant al programa del RAC1 del Clapés on entrevistaven a l'Arcadi. Ens ho vam passar genial!! Són boníssims i l'Arcadi va disfrutar molt de l'entrevista. En Clapés té un gran equip.
Acte seguit vam anar fins a la Llibreria Bertrand on es va fer la presentació oficial del llibre de l'Arcadi: Córrer per ser feliç. Uns 100 amics i familiars van voler-lo acompanyar en aquest esdeveniment tan important. A l'acte ja va dedicar uns quants llibres tot i que més en va dedicar a la Fira del Corredor de la Marató de Barcelona. Els amics de sempre de l'Arcadi van compartir amb nosaltres el final de la vetllada.
I com ja he dit, el divendres i el dissabte vam estar a la Fira del matí a la tarda. El divendres vaig anar fins a l'aeroport a buscar el Jeremy un amic americà que viu a Basilea i que l'Arcadi va conèixer quan va fer la Marató de l'Antàrtida i que va voler compartir amb ell aquesta marató. Ha passat un bon cap de setmana amb nosaltres, em sembla!!
Són molts i molts els amics i coneguts que han passat per la fira i que hem saludat, amb d'altres no hem coincidit... Crec que ha estat de tan parlar que ahir em vaig llevar gairebé sense veu i què malament es passa!!
I ahir...quin dia i quines emocions!!
Aviat vam arribar a les fonts de Montjuïc per veure'ns amb els Correcats per la foto oficial i amb els de TV3 ja que ahir eren 12 els que corrien la marató i 8 d'ells debutaven així com els 3 nebots de l'Arcadi. Moltes gràcies a tots per haver preparat aquest gran repte i compartir-lo amb l'Arcadi i, de pas, amb mi!!!
Els meus pares, la Laia i l'Andres també van venir i la Maite i la Cati i a mesura que anavem a diferents punts del recorregut se'ns afegia la família de l'Arcadi. A la Diagonal deviem ser 25 persones amb sorpresa inclosa per part de la Rosa, una de les germanes de l'Arcadi!! Ho vam passar molt bé.
I l'arribada, quina emoció! Veure arribar l'Arcadi amb els seus nebots em va fer posar la pell de gallina i fer escapar algunes llàgrimes.
Després de les felicitacions i les fotos de rigor vam anar a casa i cap a dinar amb la família i part dels amics de l'Ametlla de Merola i que eren a Colon amb els gegants i nans i que van voler unir-se a la festa. Va ser un dinar molt bonic amb molta família: germanes, cunyat, nebots, renebots, sogres i amics. Moltes gràcies a tots/es per haver-nos acompanyat i al Roger, el Sergi i al Joan per haver acompanyat a l'Arcadi en la Marató 100 preparant-se durant aquests mesos i fent-ho molt bé, GRÀCIES NOIS!!
I la jornada va continuar amb la festa de la tarda al mateix lloc del dinar, el Velòdromo. Ho vam passar molt bé (crec) tot i que la meva afonia va fer que no fos tan comunicativa... Tinc la sensació que no vaig saludar a tothom però és que van ser tants els amics que èreu amb nosaltres! Feia molt de temps, potser anys, que no ens reuniem tots el de la colla, Montse gràcies per venir aquest cap de setmana de la "Capital del Reino" ja saps com t'ho agraeixo i a la Gil per deiar la Gina unes hores i a tots per ser al nostre costat, ja sabeu que us estimo (encara tinc la llàgrima fàcil...). A tots els Correcats i companys de la tele i altres amics però sobretot als que van córrer al matí la Marató i que a la tarda van tenir les ganes de venir i estar amb nosaltres. MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!!
A part de brindar també vam poder veure el reportatge del canal33 que va preparar el Xavier Bonastre (molt bona feina!) i que l'Arcadi el va acompanyar amb els seus comentaris.
Gràcies Arcadi per fer-me partícep de la teva vida. Jo ja sumo 32 maratons de gregària. No està gens malament!!!

6 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Moltes felicitats Arcadi per el llibre i per la 100ª Marato!
Has de ser molt feliç .
Ets un referent a seguir.
Disfruta del teu exit, ets "lo puto amo"
Salut i kms !
Oscar.

Cristina ha dit...

Moltíssimes felicitats per totes aquestes celebracions del cap de setmana!!!
Espero que aquesta felicitat duri per molt de temps!

kristina (corredors.cat)

biel ha dit...

Felicitats Arcadi per la n-100.

Arcadi & Cris, formeu un equip coyonut, moltes felicitats a tots dos.

Biel54 (corredors.cat)

Cris i Arcadi ha dit...

Moltes gràcies a tots/es!!!!

Xavi ha dit...

Us mereixeu tot això i molt més. Molts petons, Cris.

Anònim ha dit...

Ara que tinc una estona a la feina, m'he llegit tota la crònica de l'Arcadi a la marató. Felicitats als dos.

Per cert, soc en llança (Toni Kenobi) ;-)