diumenge, 24 de gener del 2010

Les Copes a Sallent!!


Ja tenim perfilada la festa de les 6 Copes a Sallent!
El proper 6 de febrer de 10 a 14 tindrem les Copes a Sallent. Per celebrer-ho hem muntat una botifarrada i un futbolí inflable pels petits. També sortejarem una samarreta signada entre els socis assistents i els que se'n facin el mateix dia; també es sortejaran 2 pilotes signades entre els que hagin adquirit un tiquet per a la botifarrada. L'autobus de les Copes està a la Plaça de Sant Antoni Ma Claret on viurem una jornada plenament blaugrana!!

La Junta de la Penya Barcelonista de Sallent de la qual en sóc secretària us volem convidar a acompanyar-nos en aquesta jornada. La foto és ben calentona, la vam fer ahir a la mitja part del Valladolid-Barça i sortim ben somrients després que el Barça ja haguès fet 2 golets!!

Avui hem anat a la Cursa de Sant Antoni i molt ben acompanyada, la Laia (fillola dels meus pares) ha vingut a començar a fer boca per la Marató de Barcelona, serà la 3a vegada que la seguirà. El temps ens ha acompanyat i la pluja no ha fet acta de presència a aquesta zona de Barcelona. L'Arcad, com sempre, ha clavat el temps que volia fer i nosaltres ens hem fet un fart d'animar i fer fotos.

Avui també he tingut una sorpresa: retrobar-me amb el Marc i el Luichi, els 2 nois que ens vam trobar a Sydney mentre nosaltres estàvem de vacances i ells feien la volta al món. Van tornar de la seva aventura el 20 de desembre. M'ha fet molta il·lusió.