diumenge, 17 de gener del 2010

Desapareguda

Quants dies!!!
Entre les festes i una cosa i una altra teníem abandonat el blog... tot i que quiets no hem estat. He corregut les Sant Silvestres de Lloret de Mar i Berga i l'Arcadi la de Lloreti la de Canovelles, la de Sant Esteve de Sabadell i la Mitja de Sitges acompanyat dels seus nebots.
Avui hem estat a Blanes on l'Arcadi ha corregut la XXII edició de la Cursa Mar i Murtra i que curiosament no l'havia corregut mai. Jo he passejat enmig de records d'estiueig d'infantesa i d'adolescència. A casa hi anàvem a l'estiu ja que el meu tiet d'Alemanya hi té un apartament a 1a línia de mar i abans d'acabar les classes al juny ja marxava amb la iaia Teta a passar el que quedava de juny i alguns dies de juliol. Ja de més gran hi anava els caps de setmana i per Santa Anna a veure el concurs de Focs d'artifici, magnífic!!!
Hem tingut l'amfitrió perfecte, el blanenc Rafel Bagot. Han començat junts la Cursa tot i que al cap d'un kms l'Arcadi ha tibat una mica més i ha arribat per davant. Allà hem conegut els pares del Rafel, molt encantadors.
Després hem dinat al Porttots tres. Gambetes, cloïsses i musclos per tal que els nois anèssin recuperant forces.

1 comentari:

YAGO ha dit...

Cris, gracies per les fotos, fins aviat.
Recors
Jacky