dilluns, 15 de juny del 2009

Hores encantadores a New York...

Hola!!
Despres de 2 dies a Miami de relax amb sol i aigua a dojo i 2 a Tampa al casament america de la Linda i el Buz ahir vam arribar a New York. Que puc dir de NY? M'encanta, m'enamora, m'apassiona...Ja he estat aqui algunes vegades i encara tinc aquell pessigolleig quan arribo i aquell mal dormir pensant en sortir a passejar per les avingudes i respirar aquell contrast d'olors que fa que aquesta ciutat sigui especial. Ahir, en arribar, vam passejar per Times Square i comprobar que una part ha estat tancada al transit i hi ha taules, cadires i "tumbones" al mig per pendre el sol o el que es vulgui. Impressionant!
Despres vam pujar al Top of the Rock del Rockefeller Center i vam veure com la ciutat es feia de nit tot comtemplant l'Empire States. Vam estar mes de mig hora mirant aquest monument i veient com es feia de nit al seu voltant. Ens vam impregnar d'aquella bellesa tan extraordiaria fins que poguem tornar i pensant en la meva mare que -com a mi- li encanta aquesta ciutat!!
Ara anem a veure la Zona 0 per veure com va progressant i abans passarem per la web cam que hi a Times per saludar la family i farem algunes compres ja que en 6 hores tornem cap a casa. (Estem a l'ordinador de l'hotel i no hi ha ni accents ni tampoc puc pujar fotos; ho farem dema des de casa)

1 comentari:

Xavi ha dit...

Això sí que és viure bé !!!!