dimecres, 17 de juny de 2009

A casa!!!!

Ja som a casa després de gairebé una setmaneta de vacances al Estats Units!
Ahir al matí vam arribar procedents de New York. El diumenge al vespre, després de passejar per Times Sq i pujar al Rockefeller passant per la pista de gel converitada en terrassa a l'estiu, vam sopar al Stardust, un lloc on hi ha música en directe a càrrec dels cambres; un restaurant genial. Dilluns també el vam aprofitar al màxim. Vam llevar-nos molt aviat i vam agafar el metro fins a la Zona 0. Cada vegada que anem a NY hi anem per veure com van les obres i van fent tot i que encara estan fent els fonaments del que serà aquesta zona. El projecte té 2 grans torres i com unes piscines quadrades també molt grans. l'Arcadi diu que li hauria agradat que les tornessin a fer igual, jo també ho penso però aquests americans ho volen fer molt més gran i majestuós per recordar les seves víctimes. Després vam anar caminant per Canal Street i les seves botigues de rellotges i bolsos d'imitació. Ens va ploure una mica i estava tot molt tancat, encara. Per cert, vam passar a veure tres peixateries que hi ha de costat i que són espactaculars tal i com les tenen de ben montades! passejant vam anar fins als magatems Macy's i el Victoria's Secret. Abans d'anar cap a l'hotel a buscar les maletes vam anar al Restaurant Astros, el lloc de NY on fan el millor Chessecake de la ciutat i on anem cada any! Després vam passar per Times Square i acomiadar-nos de la ciutat i també vam entrar a una joieria a comprar una peça de Pandora. Ens haguès agradat una representativa de NY però encara no ho han fet, finalment vam comprar-ne una de groga que representés els taxis de la ciutat. Per anar a l'aeroport i no fer cues vam anar-hi amb el metro i la veritat és que va molt bé. A l'aeroport vam deixar passar a tothom i vam entrar dels últims. Al passar per la noia que agafava els tiquets ens va dir que ens havien canviat el seients i que anèssim al mostrador del costat. L'Arcadi ja renegava perquè feia molts dies que havia triat els seients i jo per por que ens fessin seure separats 8 hores! Sorpresa va ser la nostra quan ens canvien els bitllets i al·lucinem quan veiem que ens han donat els seients 5A i 5B, això és primera!!! La noia ens mira amb un somriure i ens diu "Congratulations!!" Curiosament és la segona vegada que ens passa, la primera va ser en un BCN-NY i ens el van canviar perquè anava molt ple i havien de posar algú a la part de davant. Ens van portar "Champany" i un sopar de categoria. El millor però va ser poder dormir després de sopar en aquests seients que gairebé s'estiren com un llit, una meravella!! suposo que poder dormir així ha fet que gairebé no hagi tingut jetlag.
Ara pararem de viatjar fins el setembre que farem les vacances a Austràlia, tot i que l'Arcadi se'n va al Tour al juliol i jo també aniré a veure la família de Huelva.
Aquest cap de setmana anem a la Cursa de Lleida i també tenim celebració familiar: la iaia Teta fa 80 anys i li fem un dinar sorpresa!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

TIIIIIIOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!
Que güay! No sabia que també us havíeu escapat a NYC. M'ha fet il·lusió veure aquestes fotos.
Les ensenyaré a la Dolors!!!!

Petons els dos!
La nebodeta de l'Arcadi, que ja no és tan "eta"..., Esther