dilluns, 25 de maig del 2009

Poques hores per Roma

Ja és dilluns i dimecres de matinada cap a ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
Tot i que la meva intanció no era anar-hi finalment vaig a Roma amb la meva millor amiga i la seva cunyada. De fet, elles ja hi seran i jo viatjo de matinada cap a Roma i allà em reuniré amb elles i a disfrutar!!
Jo estic ja nerviosa però la Montse, la meva amiga encara més!! Recordarem vells temps; amb la Montse i la Lídia hem anat a 2 finals de Copa del Rei juntes i amb la Montse també vam estar a París tot i que en llocs diferents i em fa molta il·lusió viure aquesta final amb ella. L'Arcadi treballa i la viurà la final des de la feina, en fi...
M'estic adonant que sóc molt culé!! Fa 2 setmanes van anar a València amb ma mare i demà agafaré l'avió i me'n vaig cap a Roma. Com sempre dèien els meus pares "amb tu hem creat un monstre del Barça!!"
L'ambient que es respira és d'eufòria però s'ha de tocar de peus a terra. Els jugadors són els que han de fer la feina però que no dubtin que l'afició que ens desplacem fins allà hi deixarem la veu i els portarem amb ales. Visca el BARÇA i visca CATALUNYA!!

8 comentaris:

Arcadi fill de puta ha dit...

Arcadi fill de puta, així q ahir x putatv3 celebraves els gols del sevilla contra l'espanyol a glasgow eh? Ja t'arribarà el moment...

Anònim ha dit...

Mal nascut de merda. Arcadi Alibés hijo puta es!!!!

Anònim ha dit...

ROMA NO PAGA A TRAIDORES BASTARDO

Anònim ha dit...

PUTA BAR$A I PUTA ARCADI ALIBÉS.

SWITZERLAND IS NOT CATALONIA!

Josep Garcia i Ruiz ha dit...

Decepcionant, la veritat. Una vergonya, el dia de la teva mort com a periodista (Si es que ho ets...) també la celebraré. I ara si vols... Denunciam. Fastigos. Per cert, el video que tinc penjat al meu blog t'el dedico. Ves a cagar tu i el barça fastigos.

Anònim ha dit...

a partir de ahora, nunca caminarás solo en tus maratones...

Cris i Arcadi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Cris i Arcadi ha dit...

Tot i que creiem que no s'han de contestar insults i frases amb mala educació, l'Arcadi vol deixar clar que tot aquest enrenou s'ha provocat per un malentès. La càmera el va enganxar quan feia un gest de satisfacció perquè li acabaven de dir per l'orella que ja tenien a punt tots els vídeos que faltaven, i precisament en aquell moment es veia com l'Espanyol encaixava un gol. Com pot pensar algú que es pot celebrar un gol dos anys després, i més en un plató de televisió, amb tota la tensió d'un programa en directe?. No us podeu imaginar els nervis que es passen, i per això es va treure un pes de sobre quan li van dir que estaven a punt tots els videos. A més, l'Arcadi té molta família i amics pericos i no té cap animadversió cap a l'Espanyol.