dimarts, 19 de maig del 2009

Quines emocions!!!


Quina setmana d'emocions.
Dimecres vam estar a la Final de la Copa del Rei amb ma mare i vam disfrutar moltíssim. Vam anar-hi amb l'aotobús de la Penya Blaugrana de Manresa junt amb penyistes de Navàs, Sallent, Casserres, Cardona, Monistrol i d'altres. Al migdia erem a València i vam disfrutar moltíssim de l'ambient de la final, una final que vam viure molt bé amb els nostres amics bascos. L'ambient de tot el dia va ser immillorable i l'amistat entre les dues aficions va ser insuperable i és que encara que a alguns els rebenti: tenim objectius molt comuns. L'escridassada a l'himne va fer posar la pell de gallina, era impossible sentir cap nota musical. El que també s'ha dit i era d'escàndol era la quantitat de seguidors de l'Atletic de Bilbao. Per sort, al camp eren 11 contra 11 ja que al públic ens costava molt rebatre els càntics dels bascos.
Amb l'1 a 0 estàvem força nervioses però era qüestió de paciència i, de fet, amb l'1 a 1 ja es va veure que el partit era nostra. Quina alegria una final més! I quina alegria viure-la amb ma mare que també s'ho va passar pipa.
El cap de setmana vam tenir una dosis més de Barça amb l'Arcadi. Divendres vam amrxar cap a Mallorca amb la Montse i el Xavi, uns bons amics des de fa molts anys de l'Arcadi. Vam estar a Porreres molt bé cuidats per tothom començant per l'alcalde i passant pels membres de la Penya Barcelonista... Dissabte l'Arcadi va moderar un col·loqui amb assistents com Chus Pereda, Julio Alberto, Manel Vic, Carazo, els directius Xavier Bagués i Josep-Ignasi Macià entre d'altres... i al vespre vam fer un sopar de penyes de les Illes Balears amb gairebé 1000 persones que vam poder celebrar la Lliga després de la derrota del Madrid a Vila-Real. El cap de setmana el vam acabar amb el Mallorca-Barça que tot i que el Barça va perdre vam veure el passadís i ens ho vam passar molt bé. A l'aeroport de mallorca vaig trobar-me amb un ídol de joventut: Julio Salinas i que, per cert, no ha canviat gens, continua tan guapo com sempre. L'Arcadi em va fer una foto amb ell.

1 comentari:

Xavi ha dit...

Cris:

Ets una culer fins el moll d l'os!!! Com estàs gaudint, oi ? Llàstima que no et toqués entrada per a Roma...!!!
Cuideu-vos !!!

Petonets!!

Xavi

P.S. divendres començo al 3/24 !!! glups !!!!