diumenge, 10 de maig del 2009

Esperant l'autobús cap a València

Després del 2 a 6 davant el Real Madrid i l'empat davant el Chelsea que ens posava en ruta cap a Roma, avui pensàvem que cantariem l'aliró. Haurà d'esperar a Mallorca...
El cap de setmana ha estat entretingut. El començàvem divendres amb un Tastaurant (sopars que fa la colla d'amics de l'infància de l'Arcadi de tan en tan des de fa uns 14 anys) a Sant Cugat del Vallès. Ahir vam estar a la Ciutat Esportiva del Barça veient un partit dels infantils del Barça. No hi havíem estat mai i ens va agradar. A més, vam veure al Pep Guardiola, al Gudjohnsen i al Bojan.
Avui hem anat a Sant Quirze del Vallès a una cursa molt i molt especial. Natxo i Anni, ens ha agradat tornar a estar amb vosaltres un dia com avui. Tenia la missió de fer fotos i només n'he fet 681!!!
L'any passat ja vaig ser voluntària d'aquesta cursa i m'ho vaig passar molt bé i avui també he disfrutat molt fent fotos. L'Arcadi ha fet una bona cursa després de la Marató número 94 de la setmana passada a Empúries.

Després hem marxat ràpidament ja que avui fèiem un dinar per inagurar el pis dels meus pares amb la família. I hem continuat amb sessió futbolística tot i que no ha acabat tan bé com esperàvem. Jo tenia una contradicció: per una banda volia que avui es guanyés la Lliga perquè ho pogués celebrar el públic al Camp Nou però per altra banda i egoístament volia que fós diumenge ja que serem a Mallorca amb l'Arcadi ja que fa de moderador en l'aniversari de la Penya Barcelonista de Porreres. Però com diu la cançó del Crackòvia l'odre de les competicions són "Copa, Lliga, Champions!!"
Abans d'això, però, viurem la Final de la Copa del Rei a València amb la meva mare!!! Finalment hi anem totes dues, deixem els homes treballant!! Ja em feia molta il·lusió anar-hi però fer-ho amb ma mare encara me'n fa més. Ja tenim les samarretes i les bufandes preparades i també les ganes d'animar!!
Per cert, diuen que "no hay 2 sin 3", doncs ahir amb amics de la Penya Barcelonista de Sallent vam fer la sol·licitud per les entrades de la Final de la Champions. Veurem com va...

1 comentari:

Natxo Rovira ha dit...

Estimada Cris, mil gràcies per les teves paraules, pel teu carinyo, per fer-nos costat i per la vostra presència a SQV, amb motiu de la Cursa en record del meu David. M'has fet emcionar molt, i t'agraeixo infinitament la teva participació com a voluntària i la de l'Arcadi com a participant.

És collonut tenir aquests companys correcats, és enormement reconfortant.

Un petó