divendres, 28 de març del 2014

Presentacions del nou llibre de l'Arcadi "100 Motius per córrer"

L'Arcadi ha tret el seu 3r llibre amb el títol "100 motius per córrer" i ja ha fet unes quantes presentacions. Nosaltres (la Fiona i jo) hem pogut assistir a l'oficial a la Casa del Llibre, a la de casa a Sallent organitzada pel club Faes Running i a la feta a la fira del corredor de la Marató de Barcelona.
A l'oficial el van acompanyar l'Àlex Castells i el Toni Real, amics i companys de l'Arcadi a TV3. Molts amics, família i coneguts van voler-nos acompanyar en aquest dia que es va tornar a repetir a Sallent a la Sala Vilà i Valentí.
També a la presentació a la fira del Corredor de la Marató de Barcelona junt al gran Domingo Catalan que també ha tret un llibre aquest any de la seva vida esportiva  (escrit per Ignasi Gaya). L'acte va ser presentat per l'ex-regidor d'esports de l'ajuntament de Barcelona, Albert Batlle que va conduir una presentació molt divertida amb tots els comentaris del Mingu.
I la que fins ara és l'última, la de l'Ametlla de Merola al Logos Berguedà. Allà molt amics d'infància i família van voler donar-li escalf en la presentació d'aquest llibre que ja va per la 3a edició.


1 comentari:

Mariona Soler i Cairó ha dit...

Qué bé! ENhorabona! Espero poder assistir a alguna de les presentacions a finals d'abril! Impacient per començar a llegir el llibre!