divendres, 28 de març de 2014

Cap de setmana intens

Aquest passat cap de setmana ha estat intens.
Feia molts dies que no teníem un dissabte en família i sense que l'Arcadi hagués de treballar. No sabíem ben bé què fer tot i que  teníem clar que volíem tirar cap a la muntanya encara que les previsions meteorològiques no eren gaire bones...
Sortint de Sallent ens va començar a ploure però vam continuar rumb a la Garrotxa . Vam arribar a la Fageda d'en Jordà i el dia s'ha via obert una mica; així que vam agafar un d'aquells carros tibats per un cavall per recórrer alguns camins. Al carruatge ja hi havia in grup i vam enfilar els estrets camins enmig dels arbres amb diverses tonalitats pero sobretot amb olor a primavera. El color marró comença a deixar pas al verd.
Després del recorregut de prop d'una hora i del qual la Fiona va poder portar una estoneta les rendes vam anar fins al càmping Lava on ens havien donat una val per pujar en. poni. Primer vam pensar que la Fiona no voldria però en veure un altre nen, ella hi va voler pujar i li v agradar.
A més dels ponis també hi havia gallines, ànecs muts, un ruquet, cavalls, ovelles i diferents ocells. En aquest lloc hi ha una imitació de carrilet que fa una ruta pels volcans. Abans d'agafar-lo vam anar fins a Santa Pau a dinar en un lloc amb ina decoració molt bonica i on vam poder menjar uns bons fesols de Santa Pau, al restaurant Cal Fesol. a la Fiona li van agradar molt!!
Després de dinar i esperant que la pluja ens respectés vam anar a fer el tren tot i que és un tractor disfressat ja que d'una altra manera seria molt difícil fer aquesta ruta. La veritat és que ens va agradar molt aquesta part del nostre territori i que jo feia molts anys que no visitava... Va ser just pujar de l'explicació del volcà Crusat i començar a ploure amb ganes.
Per sort, vam poder gaudir d'una bona excursió en família.


El diumenge el vam completar amb la meva reaparició en una cursa de 10 kms. Després de 3 anys i 9 mesos i, des de l'Illa de Pasqua, no havia tornat a fer aquesta distància.


Tot i que vam fer els primers 4 kms amb la llebre de sub-60, no vaig poder aguantar el ritme i és que els meus entrenaments no els havia fet per baixar de l'hora.Tot i així, em va sortir millor que als entrenaments i vaig acabar en 1 hora i 3 minuts.

Ara que he começat m'agradaria tenir una continuïtat en els entrenament i en les currses; en aquestes últimes tinc una fita i és baixar de l'hora altra vegada  (només ho he fet 1 cop a Perpinyà!) i si pot ser m'agradaria fer-ho als 10 kms de l'Havana, sí l'Havana!! Resulta que a la Fira del Corredor de la Marató de Barcelona hi havia l'stand d'Enoy Cuba que sortejava una estada d'una setmana en un hotel de l'Havana per anar a córrer la marató i hi vaig participar i vaig guanyar!! Evidentment, la marató no la correré però m'han ofert fer la de 10 kms!! Quina il·lusió!!Cap comentari: