dijous, 28 de març del 2013

Diumenge de Volta


Diumenge vam acompanyar a l'Arcadi a l’ultima etapa de la Volta Ciclista a Catalunya que començava a El Vendrell i acabava a Montjuïc.

Com que l’etapa no començava gaire aviat no vam haver de matinar i vam marxar des de Sallent després de passar a saludar als avis.

Un cop allà vam poder saludar a molts coneguts de diferents àmbits... Aviat van començar a arribar els ciclistes al Control de Firmes. A la Fiona la vam vestir per l’ocasió amb la samarreta del centenari de la Volta que li van fer personalitzada l’any passat i que tot i que anava justeta, entrava!

Van anar passant tots els equips a firmar i la Fiona se’ls mirava embadalida i algun li retornava un somriure..

Quan va arribar el Purito Rodríguez va ser un allar de persones els que es volien fotografiar amb ell i animar-lo a atacar per guanyar la Volta. Nosaltres ens vam mantenir en la distància fins que ens va cridar el diputat i amic Josep Maldonado perquè ens poséssim a la foto amb l’alcalde de El Vendrell i el nou director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras i amb qui havíem coincidit en el algun acte de la JNC (Joventut Nacionalista de Catalunya).

Gairebé quan tancaven el control va arribar el guanyador de la Volta, Daniel Martin que va saludar a l’Arcadi en aquest català tan correcte que ha demostrat tots aquests dies ja que està fincat a Girona. Aquesta és una de les moltes coses que ens fan sentir orgullosos com a catalans que estimem la nostra terra! Molt amablement es va fer una foto amb la Fiona i amb mi i tots dos vestits amb el mateix mallot!!

Després de veure’ls sortir vam marxar cap a Barcelona a veure el final de l’etapa mentre l’Arcadi ho feia en directe per Esport3. Quan vam arribar la Fiona i jo vam anar a dinar i vam arribar a la línea de meta quan feien la segona de les set voltes que havien de fer. La Fiona s’ho va passar en gran caminant per l’espai reservat als convidats i pujant al cotxet i sent el centre d’atenció de coneguts i no coneguts... Es va portar molt bé!

Vam poder veure molt bé l’esprint final en el que es va imposar Thomas De Gendt i com anaven arribant tots els altres corredors.

També vam veure tota la cerimònia del pòdium sota la mirada atenta de la Fiona veient tanta gent i tants colors...


Encara vam poder fer-nos una foto amb Òscar Pereiro campió del Tour 2006 tot i que havia queda segon però li van atorgar aquesta competició després del positiu del primer classificat Floyd Landis. Va estar convidat per donar el premi al primer classificat en els esprints, Christian Meier.




Després d’acabar l’etapa vam estar per allà esperant que l’Arcadi acabés la seva feina i poder marxar cap a casa




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Howdy! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to look it over.
I'm definitely loving the information. I'm bookmarking
and will be tweeting this to my followers! Great blog
and terrific style and design.

My web page: www.dodgecumminsforsale.Org

David ha dit...

Hola Arcadi,

No he conseguido tu email, y tampoco he podido publicarlo en corrdors.cat, así que te respondo aquí a vuestras dudas sobre la distancia de la cursa V de Badalona 2013

Mi nombre es David, corredor habitual, uno de los que estuvo pero no puedo correr la maratón de NY 2012, he leido tus 2 libros incluido uno dedicado y soy la persona encargada de la medición de la cursa de Badalona. Al igual que vosotros me gusta que las cursas estén bien medidas.

El circuito previsto para la cursa estaba medido con mi GPS GARMIN, el viernes por la noche se nos comunica que una zona por donde tenía que pasar la cursa no se podía utilizar, la gente que toma esta decisión (y muchos nuevos corredores) no sabe el esfuerzo que significa montar una cursa. Pues bueno a ver como cambiabamos el circuito????? sábado por la mañana bajo el diluvio salgo con mi bici y mi GPS, después de 1 hora no consigo cuadrar los 5 Km exactos y pasa lo que no me esperaba se acaba la batería del GPS, no me desanimo porque mi cuentakilmetros va unos 10-20 metros igual que el GPS. Después de otra 1h dándole a los pedales, lo logró cuadrar y es posible que hubiera esa diferencia de 20 metros. Por lo cual pido disculpas.

Ahora a cruzar los dedos y que la guardia urbana acepte el cambio ajeno a nosotros y a ellos, por suerte lo acepta.

El domingo tuvimos mala suerte y llovió, para nosotros lo más importante de esta cursa es reunir a más de 500 niños en las cursas menores, somos el Club de atletismo de la ciudad UGE Badalona y buscamos peques que quieran unirse a nosotros.
Les preparamos inflables, guardería, medallas , etc pero no pudieron correr ya que había muchas posibilidades de caidas.

Bueno ahora ya sabéis un poco más de la historia de la medición, gracias por venir y el próximo año vuelve con Fiona y que debute en nuestro deporte.

Un corredor de toda la vida que jamás se quejara de un organizador que no sea profesional
David