dimecres, 21 de gener del 2009

Pastorets!

El cap de setmana passat per a mi va ser molt tranquil i ho necessitava, doncs amb el problema que tenim al barri porto uns dies molt cansada i amb moltes preocupacions...
Dissabte, l'Arcadi se'n va anar a fer 24 kms a Cornet i jo em vaig quedar a endreçar...Després de dinar a casa dels meus pares vam anar cap a Terrassa on l'Arcadi feia una xerrada amb "veterans" del còrrer. Abans vam passar per Manresa a comprar una càmera de fer fotos. A mi m'agrada molt fer fotos i tot i que les càmeres digitals van molt bé, en volia una de reflex. Finalment vam comprar una Nikkon D80 amb un objectiu 18-55; jo volia un 28-200 però se'ns anava de pressupost, ho deixarem per un aniversari o sant.
La xerrada va estar bé tot i que una mica llarga però amb experiències molt divertides... Acte seguit hi ha haver l'entrega de Premis de la Lliga Championchip. El nostre club, Corredors.cat, va sortir molt premiat i no pas per la meva col·laboració i encara menys ara, doncs he decidit deixar de córrer.
Ja sé que feia poc temps que corro però, de moment, hi he posat fre. Després de l'operació i amb 6 kgs menys hauria de progressar i no és així i, a més, vaig més lenta que quan vaig començar. Estic en un moment baix en el qual no estic motivada i estic decepcionada; també tinc una època a la feina que no em deixa gaire temps i això em serveix d'excusa. Torno a agafar la càmera i a fer de reportera en les curses.

Diumenge al matí l'Arcadi feia d'speaker a la Mitja de Terrassa i jo em vaig quedar a casa i aprofitar per anar a casa dels meus pares a "triar" que m'emportava de casa. Quants records pot emmagatzemar una casa!! Més de 30 anys fa que hi hagi moltes coses des de treballs manuals i àlbums d'escola fins a roba de la qual no ens en volem despendre.Ens queden pocs dies al barri i la tristesa comença a aparèixer... Què dura és aquesta situció que ens ha costat viure a nosaltres, els meus avis i els meus tiets entre moltes d'altres famílies!
A la tarda i per distreure'm una mica de tans pensaments vam anar als Pastorets de l'Ametlla de Merola on l'Arcadi hi va tornar a actuar 30 anys després!! En el paper de Majoral i sota una barbeta postissa va actuar amb tota professionalitat durant més de 3 hores (suposo que el reconeixeu de groc i granatòs a la foto). Jo el vaig seguir tota la representació entre vestidors i vaig estrenar la càmera tot i que com que no podia utilitzar el flash no són gaire bones. Diumenge vinent hi tornarà i al públic hi haurà part de la família...


El cap de setmana vinent anirem a la Cursa de Sant Antoni i el divendres jo faig la presentació dels equips de l'AE Sallent, perquè veieu que a la família no només hi ha un expert de la comunicació, jejeje!! I també serà l'últim cap de setmana al carrer Llevant número 14.

2 comentaris:

Tr3sk ha dit...

Reina, tú com jo...estic una mica farteta de la mateixa cançoneta.." tú no corres??"..pues nooo!!...i??jejejeje
Llàstima dissabte pujo a St. Fruitos a fer una marxa si no aniria a veure la teva presentació!!!MOLTA SORT!!!

jag75 ha dit...

Eo!
per un costat continuarem gaudint de la cris fotògrafa xò implica no poder disfrutar de la Cris corredora :-(
ànims!!!

jag75
run4yourbrain.blogspot.com