dimarts, 7 d’abril del 2015

Setmana Santa

Tot i que no hem fet vacances aquests dies hem anat fent cosetes...
El diumenge de Rams vam anar a beneïr la palma que la padrina li va pagar a la Fiona (així com  també les sabates, com és la tradició...) amb els avis i les iaies grans.
La setmana l'hem passat per Sallent...
El divendres Sant vaig debutar amb el Via Crucis de l'Ametlla de Merola que és un entrenament des d'aquesta colònia fins al Castell de Balsareny però com que per a mi era massa distància vaig fer només la tornada de 6,5 kms. Vam anar amb cotxe amb la Fiona fins al Castell i allà l'Anna va baixar el cotxe amb la Fiona i jo vaig poder fer aquesta distància. Em vaig trobar molt bé i vaig disfrutar molt!! Després ens vam quedar a l'Ametlla a sopar.
El dissabte vam anar d'excursió amb la colla a La Fageda d'en Jordà, com ja ve sent habitual cada any. Primer vam fer una volat amb el típic carruage tibat per un cavall, la Perla, i després pots baixar i caminar uns metres... Després vam anar fins al càmping perquè la Fiona pugés en poni. Abans de dinar vam anar fins a passejar una mica per Santa Pau amb el seu casc antic empedrat... Ens va agradar molt!
El diumenge coincidint que l'Arcadi era el matí a casa vam anar a visitar el Castell de Balsareny que tot i que el tenim a tocar de casa mai havia visitat per dins. La Fiona sempre que hi passem (cada dimecres segur camí de la piscina de Navàs) demana si hi ha princeses... Vam veure la visita teatralitzada que ens va agradar molt i que la Fiona va poder veure que si que hi havia una "princesa" tot i que no era cap de les que ella coneix... És una visita molt recomenable d'un indret molt aprop de casa però que ens era desconegut. Cal dir que el grup que fa la ionterpretació ho fa molt bé!!
 
Al migdia vam fer una mica de celbració de la Mona tot i que la setmana vinent farem la bona ja que ja hauran tornat els meus pares de vacances i l'Arcadi té festa.
El dilluns el vam passar amb la Fiona molt tranquiletes a Sallent fent una visita a la iaia Maria a la residència i preparant ja les coses per la tornada a l'escola de la Fiona i a la fenia meva.