diumenge, 2 de maig de 2010

La Montse i el cap de setmana

Dimarts era la Mare de Déu de Montserrat i com que la Montse venia a passar el cap de setmana a casa li vam "regalar" una inscripció a la Cursa del Papiol de 5 kms. Per a algú més que un regal seria una put.... però com que ella també s'hi està aficionant i jo m'estic entrenant pels 10 kms de l'Illa de Pasqua ens ha anat bé.

La cursa del Papiol és una mica dura i sort que només vam fer una volta!! Vam sortir de darrera de tot amb l'Arcadi i el Dalmases i vam anar els 5 kms junts, a l'arribar a meta l'Arcadi i el Dalmases van fer una segona volta. És un recorregut una mica dur amb molta pujada i baixada però per un camí molt bonic. Em va agrada fer-la tot i que em sap greu ja que vaig haver de caminar i tot i que he fet poques curses no havia caminat mai... Vam acabar en 37 minuts i amb una sensació de felicitat per part de les dues.


A la tarda l'Arcadi va marxar cap a Empúries on va fer una presentació del seu llibre i avui ha corregut la mitja marató. Com que avui és el Dia de la Mare, com l'any passat, m'he quedat a Sallent a ajudar a ma mare a la floristeria. Per cert, felicitats a totes les mares!

Al vespre la Montse va venir a sopar a casa i a veure el Barça. Vam disfrutar d'una bona vetllada amb una fondue de formatges i els grans gols d'aquest Barça que el dimecres em va fer plorar i fins i tot vaig sortir al Mundo Deportivo. Amb la Montse hem anat a les finals de París i Roma i contàvem ser a Madrid on ens hauria fer d'amfitriona. De totes maneres, anirem a Madrid amb l'Arcadi però passarem la majoria del dia a Segovia. Després de sopar vam anar fins al restauant Paréntesi del nostre amic David a fer una copeta de cava per celebrar que ha estat tiet. El Xavi, que viu a Melbourne i que el vam anar a visitar, ha tingut un nen, l'Arnau. Felicitats Xavi i Anvita!

Avui he estat tot el matí a la botiga de ma mare venent flors i plantes i quan ha arribat l'Arcadi després de fer 1 hora 55 en la mitja i amb el tendó "tocadet" hem anat a dinar. No li acostumo a regalar res a ma mare però dimecres li vam comprar una bufanda del Barça de seda que feia temps que em demanava. quan se la posi, però, recordarem que li vam comprar el dia que l'anti-futbol va arribar a la final del Bernabeu.

La setmana serà tranquil·leta tot i que demà hem d'anar a les 11 de la nit a l'aeroport a buscar els avis que venen de passar un dies amb l'Imserso a Roquetas...

I el cap de setmana, cursa. Sembla mentida però hauré fet 3 curses en 3 caps de setmana consecutius. La cursa de diumenge a Sant quirze del Vallés, però, serà molt especial. Una salutació Natxo i Anna.

1 comentari:

Cristina ha dit...

Quina casualitat de que el diari Mundo Deportivo treies una foto teva!!
Espero que l'Arcadi es pugui recuperar lo més aviat possible!
Ànims!!
Força Barça :D!!!!

kristina (corredors.cat)