diumenge, 22 de novembre del 2009

Cros de Sallent

Aquest cap de setmana ha estat milt tranquil.
Divendres vam anar a un sopar d'un 50è aniversaria a Les Carpes de Sant Cugat, un lloc molt modern i cool.
El dissabte vam descansar al matí i a la tarda vam anar a la Demostració d'Ornamentacions Nadalenques que va fer ma mare a la Sala Vilà i Valentí i que estva organitzada per l'AAVV Sant víctor-Claret. Va ser una demostració de prop de 2 hores on hi van assistir un nombrós públic.


El diumenge el van dedicar al Cros de Sallent. Tot i que feia molts anys que el Joan Martí ens deia per anar-hi, sempre teniem alguna cursa i no hi haviem pogut anar. Avui hem anat a col·laborar-hi: l'Arcadi donant les sortides i jo donant medalles i avituallaments a l'acabar les diferents curses. tot i que el matí ha començat molt tapadot, ha anat escampant fins a sortir el sol. Les curses de primera hora han estat menys participatives però les últimes, amb nens i nenes de 6 i 7 anys han estat molt concorregudes. Hem acabat amb un dinar molt divertit amb els altres col·laboradors del cros. Hem disfrutat molt i, segurament, l'any vinent hi tornarem!!
Les fotos del Cros són del Jordi Moras.

1 comentari:

joaquim ha dit...

Sóu genials. Us acabo de descubrir, i totes les fotos que he pogut mirar són fantàstiques, sobretot, per gent com jo, que ha viatjat més aviat poc. Gràcies per compartir-ho.
Vull felicitar l'Arcadi, si em permets, perquè segueixo el seu blog Maratonià, i aviat farà la nº100. Crec que li hauriem de fer una festa a Barcelona, a l'arribada. L'any passat vaig tenir la sort de coincidir amb ell a meta (varem fer un temps paregut, ell menys, és clar). Bé, prou "rotllo". MOLTES FELICITATS