divendres, 3 de juliol de 2009

Cap a Huelva.

Me'n vaig a veure la família Huelva. Ahir, l'Arcadi ja va marxar cap al Tour i jo, coincidint que ell no hi és, em vaig agafar un vol ja fa alguns mesos per anar a Huelva a veure els meus cosins, fills d'aquests i la meva tieta que va quedar vídua fa un parell de mesos i el regust que tinc és d'haver anat a l'enterrament amb 36 hores. També hi ha un menut, el Jorge, que a finals de mes farà un any i que és el fillol del meu pare i creix cada dia. Tincs ganes de veure'ls a tots!! A la nena, l'Andrea, no li ha fet gens de gràcia saber que l'Arcadi no vindrà...
Suposo que també farà molta calor però entre la platja i la piscina ja l'anirem fent passar... Aquí també en fa i per fer-la més portable, ahir vam anar a la Riera de Merlés amb alguns companys de la feina i tot i que l'aigua estava una mica tèrvola de les últimes plujes vam passar una molt bona tarda que, si no passa res, tornarem a repetir la setmana vinent!
Aquest cap de setmana serà tranquil·let. El passat vaig tornar a córrer a la Cursa contra el Racisme de Barberà del Vallés, eren 5 kms i l'Arcadi em va acompanyar però estic molt lluny de la forma que vaig aconseguir quan vaig començar. Després de l'estiu em tornaré a posar a entrenar i a fer alguna cursa de tant en tant. Va ser una bonica cursa amb molts Correcats i Correcates tot i que feia una calor exagerada!!

1 comentari:

Xavi ha dit...

Que bé que tornis a còrrer, Cris !!!
I que tinguis ganes de posar-te en forma com abans !!

Petonets !!