dissabte, 11 d’abril de 2009

De París a Tolosa passant per Sallent

El cap de setmana passat vam ser a la Marató de París.
Divendres vam matinar per anar cap a la Ciutat de la Llum. El dia el vam passar passejant per París amb la neboda de l'Arcadi que viu allà, anant a buscar el dorsal de la marató i fent un sopar romàntic a Montmartre.

El dissabte vam fer el turista amb el bus turístic i pujant i baixant allà ons ens interesava per acabar pujant a la Torre Eiffel, dons només hi havia pujat al 94!! Les vistes eren força maques tot i que el dia no era clar del tot però tractant-se de París no en podem queixar gens! Els 3 dies va fer molt bon temps i no vam haver d'obrir el paraigües. Al vespre vam spar amb el grup de Corredors.cat que ens vam desplaçar a la Marató.

I diumenge, la Marató! Com sempre metro amunt i avall i avituallament portàtil. Vam fer una nombrosa claca que ens vam anar movent per veure'ls fins a 5 cops!! L'Arcadi va acabar la seva marató número 93 i ja en queden menys per la 100!! Després de la Marató, dinar i tornada cap a casa! Em venia molt de gust fer aquesta marató i passejar per París, la ciutat dels enamorats...

Dilluns, dimarts, dimecres i dijous vam treballar però ahir vam fer una excursió amb els meus pares per estrenar el nou cotxe. L'Arcadi ens va preparar una sortida sorpresa sortint de Sallent força d'hora. Vam anar fins Ax Les Thermes on vam esmorzar i cap a Tarascon, lloc on l'Arcadi hi acostuma a anar cada estiu amb uns amics de Sallent que hi passen les vacances i que jo vaig anar-hi també aquest estiu, després vam anar fins a Foix a passejar pels seus carrers i abans d'anar a dinar un lloc anomenat Hostellerie des Cedres vam pasar per unes grutes anomenades Mas d'Azil, úniques a Europa, doncs s'hi passa per dins amb cotxe. El dinar el vam fer en un hotel que l'Arcadi coneix del Tour i que també m'hi havia portat al 2006 on hi ha uns cedres de 400 anys. Havent dinat vam anar fins a Tolosa on ma mare hi havia estat d'adolescent a casa d'una amiga que havia conegut per carta i on no hi havia tornat. És una gran ciutat amb molt de moviment i ambient. Cap a les 11 de la nit vam arribar a casa després d'haver fet 669 kms per estrenar el cotxe. No està malament...

Aquest cap de setmana el passarem tranquilet a casa amb la familia i els amics menjant la tradicional mona i dilluns cursa a Canovelles, típica el Dilluns de Pasqua.

1 comentari:

Joan, el de l'entrecuix gran ha dit...

A la Hostellerie des Cedres l'Arcadi es va demanar un foie i un bon vinet potser?
I que es va demanar a París?
Així qualsevol pot correr 100 maratons. I si li fots tres ceros tambè. Jo el fotería a picar pedra vuit hores seguides i ja veuriem si el diumenge està per collonades com una marató.