dimarts, 31 de març del 2009

Una mitja més i una altra calçotada!!

Aquest cap de setmana ha estar força relaxadet a excepció de diumenge que vam tenir la Mitja Marató de Valls i Calçotada a Picamoixons!
El dissabte vam fer descans i vam aprofitar per acabar alguns àlbums Hoffman que teniem endarrerits de vacances i altres.
Diumenge vam matinar força per anar a la Mitja Marató de Valls. És una mitja força avorrida pels acompanyants ja que marxa de Valls i només es veuen a la sortida i l'arribada. Va ser curiós, doncs a l'hora que buscàvem un bar per fer un cafetó i fer-nos passar el fred vam trobar moltes altres dones amb nens fent el mateix i, a més vam sentir un comentari molt encertat: 600 homes corrent i 600 dones donant voltes per Valls buscant una cafeteria buida!! I em va fer reflexionar, és una veritat com un temple: a cada cursa et trobes dones amb nens o sense fent passar l'estona fins a veure l'arribada del seu company i malauradament molt pocs homes fent el mateix...
Després de l'arribada i de dutxar-se vam anar junta amb l'Artur i la seva família i varis membres de la família Fernández a Picamoixons al Restaurant L'Esportell del Bou i que curiosament ja hi havíem estat l'any passat amb la meva colla. És un lloc molt recomenable per fer-hi calçotades amb grup i sense ser un mega restaurant; a més, esta en un poblet petitó.
A mi no m'agraden els calçots però els vaig provar. A l'Arcadi li encanten...
Després de dinar vam tornar cap a Sallent que teniem un altre compromís amb uns amics... abans vam anar a veure el pis nou dels meus pares i dels meus avis. El problema del barri sembla que ja es va solucionant i més després de la signatura del conveni la setmana passada entre l'Associació de Veïns, l'Ajuntament i la Conselleria d'Habitatge amb Francesc Baltasar al capdevant.
Aquesta setmana se m'està fent llarga l'espera ja que divendres marxem cap a París a la marató!! Abans però, demà, sabré si tinc entrada per anar a la Final de Copa a València o no. Jo sóc una dels 49.000 socis/es que hem optar a una entrada. Per Paris vaig tenir molta sort aquesta vegada...ja ho veurem!!

1 comentari:

Xavi ha dit...

Segur que et tocarà una entrada, dona! N'stic segur!!!
Petonets!!!