divendres, 6 de març del 2009

LA MARATÓ!!



Aquesta setmana m'he endarrerit una mica...
Quin cap de setmana amb la Marató per endavant. El dissabte a migdia vam anar a la FIra del Corredor a recollir el dorsal 92 de l'Arcadi, 92ena MARATÓ!! Vàrem passejar per la fira mirant els diferents stands i sobretot els de publicitat de les maratons. Ens agrada viatjar i no hi podem fer més!!! Després vam anar a dinar al Racó de l'Agüir, del Ferran, amic des de fa molts anys de l'Arcadi. A la tarda vam anar a comprar un zoom de 18-200 per la meva càmera nova i quina passada!!! I a la tarda vam descansar per estar frescos per la jornada maratoniana -i mai més ben dit- de diumenge.
Diumenge ens vam llevar molt d'horeta per ser a 1/4 de 8 a les Fonts de Montjuïc per fer la foto oficial amb els Corredors.cat i que n'eren un munt!! Després xerrar amb uns i amb altres tot esperant els meus pares i la Laia.
Després de veure passar l'Arcadi per l'arc de sortida vam empendre la nostra aventura amb el metro per seguir l'Arcadi i veure altres amics per passaven poc abans o poc després que ell. Vam ser a Les Corts, a l'avinguda Madrid, a la Sagrada Família, a Selva de Mar on vam estar animant amb l'Ernest Folch i la seva família, a Urquinaona i a l'arribada.

Per primera vegada no vaig veure arribar l'Arcadi (a New York tampoc però és més lògic!!) ja que on ens van deixar estar amb un pase VIP no era gaire bo per fer fotos de l'arribada.
De totes maneres de seguida vam poder trobar-nos amb l'Arcadi i fer-li un bon petó de felicitació. Allà també vam fer petar la xerrada amb els que ja havien arribat i els que estàven arribant i vam ser testimonis de l'emotiva abraçada i petó del Krlos i l'Ara. Vam anar a recollir la medalla i "ens" la va donar la Núria del Quim, grans persones amb les quals esperem tornar a coincidir aviat en alguna marató fora de casa...
Vam anar fer temps fins que va arribar una màquina, l'Alexandra Panayotou. L'Alex va fer des de divendres a la matinada i fins acabar la marató un total de 220 kilòmetres, una màquina, no? Després de la dutxa vam anar al Port Olímpic on ens esperàven els meus pares, la Laia i el Carlez per fer una bona mariscada i celebrar l'èxit de la Marató i el principi del camí cap a les 100!!!
La tarda la vam dedicar a descansar a casa i a penjar les fotos que vaig fer durant la Marató que amb aquesta càmera nova en faig moltíssimes!!
Aquest cap de setmana serà tranquil. El diumenge l'Arcadi va a córrer a Esparraguera però jo m'he de quedar a Sallent.

9 comentaris:

Tr3sk ha dit...

Moltes gràcies x les fotos...ets l'unica que pensa en mi!!!..jejeje

Làstima que no vinguis a Esparreguera fariem un reportatge wapo!!
Fins la properaaaa!!!

Anònim ha dit...

Hey Penya! això ès collonut! Marató 92, amb dorsal 92 i a Barcelona! Brutal! Quina altra en deu preparar el bo de l'Arkadi? La marató 100 a Madrid amb el dorsal 100? (el número 1 es un símbol fàlic inequivoc i els zeros són les pilotes, clar)
Un dubte: on coi va fer la marató 69? Ja ho sap la Cris?
Quimet

Anònim ha dit...

Hola Arcadi, jo vaig fer part de la cursa darrera, suant com un gamerus, però desprès quant vaig tindre el meu ritme de Nova york ja et vaig deixar. Per cert no coneixía a la Cris. Es molt trempada. El detall de sortir al teu pas i quedarse amb una tovallola teva suada. 'Superguais'. Jo nomes puc valdrem de les meves reebok que li vaig comprar fa temps amb el Catalán. Li vaig dir que anava de part teva i va picar, je, je.

Anònim ha dit...

Listillo, que no era la Cris. Que aquella tía era otra. Por cierto Pistorius, se te ve en una de las afotos de la güeb del arcadi. Joer, tio, vaya 'pisauvas' que estas echo.

Anònim ha dit...

¡Javi!, cabrón. A ti no te vi. ¿Donde estabas?. ¿Aquella tía no era la Cris?. ¿Quien era entonces?

Anònim ha dit...

Anda, dejadlo ya que la estais liando. Esto es un blog íntimo, personal, de esta pareja y no teneis derecho a hacer el tonto de esta manera.¿Javi, tu también corriste?

Anònim ha dit...

Si, pero no terminé. Tenía un poco de lumbalgia y al paso de los 20 iva doblado. La cabeza me tocaba la bragueta. Lo pasé fatal. Ni dorsal 92 ni 103. El mío lo tiré a la papelera. Si estoy bien igual sigo a estos y me apunto al de Esparraguera

Anònim ha dit...

Pues allí nos vemos. Por cierto, ¿cris tienes la receta de los 'calamarsos farcits'?

Anònim ha dit...

Hola Arcadi, soc en Montoro, un amic teu de quant feies la Volta. Jo portava la 'furgo' de les cervesas. Que sapigues que et segueixo per la tele. Estic molt content que tinguis una parella com aquesta noia que ensenyes.Sembla molt trempada. ¿Que es cuinera que sempre parla de mentjar?.
Be, una forta abraçada Arcadi