dimarts, 17 de març del 2009



Hola de nou!!

Després d'una setmana sense escriure, ja tornem a ser aquí!! El cap de setmana ha tingut diferents caires: amics, família, tranquilitat,...

Divendres vam anar al sopar que va organitzar (i molt bé, per cert) el Mestre Pucurull d'entrega de premis de "Córrer la Marató de Barcelona amb amics i amigues". Vam assistir-hi unes 50 persones i ens ho vam passar molt bé.

El dissabte jo vaig mandrejar a l'hora que l'Arcadi anava a fer l'entrenament dels dissabtes amb el Mingu i companyia i que no hi va gaire ara ja que fent festa els caps de setmana estem més per Sallent. a migdia vam marxar cap a Manresa doncs la mare de l'Arcadi va caure i es va trencar la cadera però per sort avui ja li han donal l'alta i ja és a casa! A la tarda vam fer descans ja que jo em trobava malament i ja vaig començar a rondar un bon costipat que encara arrossego...

Diumenge vam anar a la Mitja Marató de Berga, aprop de casa on vam coincidir amb una colleta de Corredors.cat i amb els CALAM (Club Atlètic L'Ametlla de Merola) que en van córrer uns quants també!!

Després i torno a parlar de menjar (jejeje) vam anar de calçotada a la plaça del Teatre de L'Ametlla de Merola i erem uns quants!!

L'Arcadi va disfrutar més que jo perquè a mi no m'agraden gens els calçots!! La tarda la vam passar tranquils a casa.
Aquest cap de setmana anem de viatge cap a Huelva on anem al bateig del fillol del meu pare, el Jorge que va nèixe l el juliol a l'hora que nosaltres baixàvem del Tour de França. Ja tinc ganes de veure'l ja que per Cap d'Any hi vaig estar una setmana i a aquestes edats canvien molt!!

1 comentari:

Natxo Rovira ha dit...

Hola Cris,

Un petó d'un dels de la colleta de Corredos.cat de Berga.

Gràcies per les fotos i pel teu etern somriure