dimecres, 25 de març del 2009

Cap de setmana a Huelva!

Aquest cap de setmana hem estat a Huelva de bateig. Allà hi ha una germana del meu pare on també hi vaig passat el Cap d'Any i el dia 2 de genr va venir-hi l'Arcadi.
El meu cosí Jorge ha volgut que el meu pare sigui el padrí del seu fill Jorge i el meu pare està molt feliç tot i la distància que avui en dia amb Ryanair no existeix! Aquest cop ens ha costat menys de 10 euros per persona anar i tornar. Vam marxar el dissabte de matinada des de Reus i vam tornar dilluns al vespre.
El dissabte a la tarda a Huelva capital va ser el bateig i al vespre vam anar a sopar al port. No havia estat mai a un bateig que a l'hora del baptisme de la criatura ens haguèssim de moure tots cap a una pila baptismal que hi havia en una capella lateral. La padrina del nen és una germana de la dona del meu cosí, la Mariló. Tot i que el Jorge ja té 8 mesos es va portar molt bé durant tota la cerimònia i el sopar.
El diumenge el vam dedicar a estar amb el nen i vam anar a una pastisseria a encarregar la "mona" per diumeng de Pasqua tot i que allà no tenen aquesta tradició, vam encarregar un pastís amb un ou de xocolata. Al migdia vam anar a dinar a casa de la meva tieta que ens va fer un bon "cocido " d'aquells que es poden tallar. A la tarda vam anar fins a Punta Umbría a donar un vol i fer el cafè. Aquesta ciutat de la costa és un bullici a l'estiu però en aquesta època s'hi pot passejar bé i contemplar els xalets que hi ha vora el mar.
A les 7 vam veure la gran golejada del Barça-Màlaga que al meu cosí no li va agradar gens, és l'únic defecte que té: ser del Madrid!!
I El dilluns vam passejar pel centre per fer alguns encàrrecs i vam dinar en una braseria bona carn de porc. Després de descansar i acomiadar-nos de tothom el meu cosí junt amb un altre dels meus cosins, l'Alexis, ens van portar a l'aeroport. Tan puntuals com acostumen a ser el Ryanair i amb el de Sevilla mai marxem a l'hora tot i que llavors el trajecte dura menys de l'habitual. Per sort vam arribar bé tot i que va fer un aterratge amb molta velocitat i va fer un gran soroll al tocar terra. De camí cap a Sallent i a 10 kms d'arribar ens vam parar els Mossos per fer el control d'alcoholèmia al meu pare que conduia de tornada. El meu pare és molt conscient i l'últim que havia begut havia estat una cervesa a Huelva a l'hora de dinar.
El cap de setmana vinent anem a la Mitja Marató de la Calçotada a Valls i després de calçotada a Picamoixons!!
Adéu!






2 comentaris:

Xavi ha dit...

Cris: entra al meu blog i entendràs el que et deia de seguir blogs interessants. Estan a l'esquerra i es diuen "Blogs que segueixo" És molt millor així, que no pas limitar-se a posar un link, perquè si només hi ha un link, has de clickar-lo per saber si hi ha actualitzacions. Amb aquest sistema que et dic, veus directament els que s'han actualitzat, i si t'interessa algun, entres dircetament.

Petonets!!!

Pixi ha dit...

Sabeu quin rima es fa amb picamoixons?