dimarts, 24 de febrer del 2009

Família, Barça i més família


Quin cap de setmana més atapeït d’actes! El dissabte varem fer dinar per 10 persones per celebrar el meu aniversari a casa. Dels 33 anys que tinc almenys en 25 –segons diu ma mare- hem dinat de segon plat “submarinus” és a dir, calamarsos farcits fets per la meva mare i que els fa boníssims; de primer plat varem fer un pica-pica al plet i de postres un pastís de fruites amb 2 espelmes 33. Havent dinat varem anar cap a Sant Just Desvern per deixar els cotxes i agafar el Tram per anar cap a Can Barça. Llàstima del resultat... per la única cosa que ens va servir va ser per treure l’adrenalina acumulada d’uns quants dies sobretot ma mare i jo; el meu pare i l’Arcadi la única cosa que van tenir va ser una bona enrabiada tot i que no vol dir que nosaltres no l’agaféssim també!! En sortir varem anar a sopar prop del camp sense molt per celebrar...però hem de posar emoció a la Lliga, no?
Diumenge varem anar amb l’Arcadi al Carnaval de Vilanova i la Geltrú on teníem trobada familiar. Varem veure la guerra de caramels i varem dinar-hi amb nebots i renebots de l’Arcadi i la seva germana i el seu cunyat.
Us adoneu que ha estat un cap de setmana sense cursa. Sembla mentida!!! Però té una explicació: aquest diumenge toca Marató de Barcelona i l’Arcadi ja està disminuint els kms.
Doncs apa, el cap de setmana que ve ja us explicarem ja que serà maratonià! L’Arcadi fa la seva marató número 92, Barcelona 92. Avui han fet la presentació de la Marató i ja li han donat el dorsal, quin millor que el 92!! Com l’any passat m’acompanyaran els meus pares i la Laia, la fillola dels meus pares que l’any passat s’ho va passar en gran.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan vaig veure aquest blog em pensava que parlava de la crisi de l'Arcadi, però veig que no és així, que és de la cris i l'arcadi!! Magnífic. Sóc un fan vostre, dels dos, i espero amb ànsia les vostres novetats! Més posts, si us plau!
Quimet

Xavi ha dit...

Estic intentant confegirb que les novetats del vostre bolg es visualitzin en el meu. Vejam si m'en surto!!!

Petonets!!!!

Anònim ha dit...

Es cert Arcadi que ets un descendent del gran Domènec Badia, AliBey, i que amb el pas del temps aquest nom d'AliBey s'ha trasformat en un Alibés? Pensa que AliBey era català, li agradava molt viatjar, va disputar la primera marató de les "8 leguas" al Nil, també la mitica cursa al voltant de la Khaba a La Meca. Es va casa amb Maria CRIStina Berruezo, coneguda com la beduina Cris. I a més, atenció, va enviat al seu sobre amb un globus aerostàtic a l'espai i mai més es va saber res d'ell...
Haile

Anònim ha dit...

perdona, Ali-Bey no es una botiga de catifes?

Anònim ha dit...

Sòc un fan seguidor de l'Arcadi.
Llàstima que el dia no fos complet amb la victòria del Barça.

Un perico