diumenge, 28 de setembre del 2008

Ja som a Berlin!!

Tot i que ahir no us vam dir res, vam arribar a Berlin.

Després de llevar-nos a Moscou i anar al mercat d'Izmailovo a compar alguns souvenirs i on, per cert, l'Arcadi va ser saludat per un conegut d'un conegut seu (el món és un mocador!!) i acomidar-nos de la Plaça Roja vam anar cap a l'aeroport on vam sortir força puntuals.

A les 6 de la tarda vam arribar a l'aeroport des d'on vam anar directament a la Fira del Corredor a recollir el pitrall. Després vam anar cap a l'hotel i a sopar i dormir.


Avui hem anat al Camp de Concentració de Sachsenhausen junt amb un grup d'amics del club Corredors.cat (Sergi, Quim, Núria, Kryz i Ari) amb una agència d'uns nois espanyols que es diu Cultourberlin (http://www.cultourberlin.com/) i que, per cert, ho viuen mentre t'ho expliquen. És una excursió que dura 6 hores i que et fa posar la pell de gallina amb totes les explicacions que ens ha donat el guia, el Ricard. El que es pot veure és un reconstrucció ja que quan els alemanys (SS) es van veure atrapats ho van destruir tot per tal de destruir proves. És una visita molt recomenable. Dilluns farem una visita per la ciutat amb el Club i amb el Ricard, també.

Després hem anat cap a l'hotel per tal que els maratonians poguèssin descansar abans d'anar al sopar que teníem montat amb el Club. Hem disfrutat molt amb tots els amics hores abans de córrer la Marató i menjant pasta, com no!!, semblava que fòssima casa ja que estàvem sols i els correcats més festius ham portat posters i pancartes per animar el sopar. Ara vaig a dormir que demà he de seguir a l'Arcadi (ja dorm i més tranquil després d'haver escoltat per internet a Catalunya Ràdio la victòria del Barça sobre l'Espanyol) i fer-li de gregària i animar a tots els amics que espero que compleixin els seus objectius.
Fins demà!!

Si voleu veure més fotos i entre d'elles les del Camp de Concentració de Sachsenhausen podeu fer-ho a http://www.picasaweb.google.es/arcadi42/berlin