diumenge, 22 de novembre del 2009

Cros de Sallent

Aquest cap de setmana ha estat milt tranquil.
Divendres vam anar a un sopar d'un 50è aniversaria a Les Carpes de Sant Cugat, un lloc molt modern i cool.
El dissabte vam descansar al matí i a la tarda vam anar a la Demostració d'Ornamentacions Nadalenques que va fer ma mare a la Sala Vilà i Valentí i que estva organitzada per l'AAVV Sant víctor-Claret. Va ser una demostració de prop de 2 hores on hi van assistir un nombrós públic.


El diumenge el van dedicar al Cros de Sallent. Tot i que feia molts anys que el Joan Martí ens deia per anar-hi, sempre teniem alguna cursa i no hi haviem pogut anar. Avui hem anat a col·laborar-hi: l'Arcadi donant les sortides i jo donant medalles i avituallaments a l'acabar les diferents curses. tot i que el matí ha començat molt tapadot, ha anat escampant fins a sortir el sol. Les curses de primera hora han estat menys participatives però les últimes, amb nens i nenes de 6 i 7 anys han estat molt concorregudes. Hem acabat amb un dinar molt divertit amb els altres col·laboradors del cros. Hem disfrutat molt i, segurament, l'any vinent hi tornarem!!
Les fotos del Cros són del Jordi Moras.

diumenge, 15 de novembre del 2009

Ripoll

Aquest cap de setmana ha estat molt tranquil. Dissabte al matí vaig sortir a córrer 15 minutets però la veritat és que estic bastant en baixa forma i de moral també no estic gaire bé. Espero anar-me posant en forma i fer alguna que altra curda amb dignitat. De moment, l'Arcadi m'ha fet un plànning i espero anar-lo seguint.
Al migdia vaig assistir a un acte de l'Ajuntament de Sallent de presentació de la campanya
“SallentSuma: Tolerància i respecte per les diferències” en el qual hi he pres part formant part de les 15 persones que han posat cara a aquesta campanya. També vaig ser l'encarregada de llegir el manifest per la tolerància.
Avui hem estat a la Mitja de Ripoll, una mitja especial ja que transcórre per terres de la Dolors i que malauradament no hem pogut compartir amb ella. Era especial també pel debut en mitja marató dels nebots de l'Arcadi, el Roger i el Joan de Navàs. L'ha acabat molt dignament en 1 hora 48 minuts. Felicitats campions!! El vostre camí cap a la Marató de Barcelona ja és més planer. A Sant Joan de les Abadesses hi havia per donar-los ànims i també rebren, l'Esther i el Jan. Un petó des d'aquí per a ells.
Deprés de la Mitja jo me n'he entornat cap a casa amb els germans Campà de l'Ametlla de Merola i l'Arcadi cap a treballar...
La tarda l'he destinat a penjar les fotos de la cursa i a confeccionar àlbums de vacances endarrerides a casa dels meus pares mentre ells feien la inaguració oficial del pis amb la colla d'amics, eren gairebé una vintena!!
La setmana s'espera tranquil·leta amb un curs el dimarts i el cap de setmana
de relax sense curses i una celebració de 50 anys.

diumenge, 8 de novembre del 2009

Moments difícils

Cap de setmana amb 2 estats d'ànim ben contraris.
El divendres vam anar a Andorra amb els meus pares i els tiets, en total èrem 9. Vam arribar a Andorra cap a les 6 i vam anar directament a Caldea a posar-nos en remull. L'Arcadi i uns dels meus tiets no hi havien estat mai. Vam estar-hi prop de 3 hores entrant i sortint de les diferents piscines de diferents temperatures incloent les que hi havia a l'exterior i que s'estava fresquet. Ahir al matí vam passejar per Andorra i després vam anar a Ordino al Museu de les Miniatures. També vam recórrer alguns ports sota una dèbil neu.
També vam veure, quan acabava de passar, l'accident del Túnel de les 2 Valires. Quan baixàvem ja hi havia un munt de tafaners i molts serveis que treballaven per rescatar els cossos dels treballadors. A la tarda vam baixar cap a casa per arribar a temps de veure el Barça-Mallorca.

A última hora del dia, una trista notícia ens va fer ensopir moltíssim. La Dolors havia mort després de lluitar contra una penosa malaltia. Ens queda el seu somriure i les seves ganes de viure i l'estimació que ens tenia a tots. Dolors sempre et recordarem.