diumenge, 8 de novembre del 2009

Moments difícils

Cap de setmana amb 2 estats d'ànim ben contraris.
El divendres vam anar a Andorra amb els meus pares i els tiets, en total èrem 9. Vam arribar a Andorra cap a les 6 i vam anar directament a Caldea a posar-nos en remull. L'Arcadi i uns dels meus tiets no hi havien estat mai. Vam estar-hi prop de 3 hores entrant i sortint de les diferents piscines de diferents temperatures incloent les que hi havia a l'exterior i que s'estava fresquet. Ahir al matí vam passejar per Andorra i després vam anar a Ordino al Museu de les Miniatures. També vam recórrer alguns ports sota una dèbil neu.
També vam veure, quan acabava de passar, l'accident del Túnel de les 2 Valires. Quan baixàvem ja hi havia un munt de tafaners i molts serveis que treballaven per rescatar els cossos dels treballadors. A la tarda vam baixar cap a casa per arribar a temps de veure el Barça-Mallorca.

A última hora del dia, una trista notícia ens va fer ensopir moltíssim. La Dolors havia mort després de lluitar contra una penosa malaltia. Ens queda el seu somriure i les seves ganes de viure i l'estimació que ens tenia a tots. Dolors sempre et recordarem.

1 comentari:

Xavi ha dit...

Us acompanyo en el sentiment. Una gran abraçada a tots dos.