dimarts, 28 d’abril del 2009

Dies sense dir res

Ara feia dies que no escriviem res però és que hem tingut uns caps de setmana molt moguts després de Setmana Santa.
El cap de setmana del 18 i 19 vam estar Medijocs a Sant Cugat i teníem previst anar a la Mitja Marató de Tossa amb uns amics i disfrutar d'aquest poble tan bonic. Malauradament després de Medijocs vam haver d'anar a Huelva per un assumpte familiar. En 36 hores vam anar i tornar en cotxe. Una bona pallissa...
La setmana passada també va ser moguda, doncs dijous vam tenir molta feina a la floristeria amb motiu de Sant Jordi i entremig vam fer el trasllat al nou pis dels meus pares. El cap de setmana vam tenir una mica de tot: dissabte vam descansar al matí i a la tarda vam anar a veure la família de l'Arcadi i vam aprofitar per anar a passejar una mica per la Fira de Primavera de Navàs amb la Laia, la fillola dels meus pares.
I el diumenge, la Cursa de Vallhonesta a Sant Vicenç de Castellet on vam gaudir d'un agradable dia encara que el xàfec que va caure durant la cursa va voler espatllar-nos el dia. Finalment, vam gaudir d'una bona jornada amb els maics de Sant Vicenç i d'altres Correcats.
Aquesta setmana està sent més tranquil·leta i amb un dia laboral menys!! Ara s'està jugant el Barça-Chelsea i com que estic dels nervis vaig actualitzant el blog... i dissabte el gran derbi!!
Tot i que és un cap de setmana llarg ens quedarem per aquí ja que torna a tocar treballar a la floristeria ja que el diumenge és el dia de la Mare i cada any tenim força feina. Això vol dir que diumenge l'Arcadi farà la Marató d'Empúries sense gregària. Me n'aniré a la Xina a seguir-lo i a la d'Empúries no hi puc anar!! Però així són els negocis familiars... un altra any serà!!

Bé, vaig a continuar mirant el Barça i aveure si fem un parell de golets!!