dilluns, 17 de maig del 2010

Cap de setmana de relax

Després de 3 caps de setmana fent curses -ja m'estava començant a tornar lera- aquest ha estat de relax.
A la festa de les 100 maratons de l'Arcadi ens van regalar un xec-regal per anar a un balneari i hem estat a Termes Montbrió. Divendres a la tarda hi vam arribar i ja vam començar a relaxar-nos anant a l'Aquatonic durant un parell d'hores. Vam estar al Night Experience, una barreja d'aigua, llum i música, entre les cançons el Viva la Vida de Cold Play i les llums blaugranes preludi d'un bon diumenge. Vam quedar-nos a sopar a l'hotel.
El dissabte al matí teníem preparats un parell de tractaments a la zona termal de les termes: un hidromassatge i un massatge. A migdia vam anar a dinar i a passejar a l'Ametlla de Mar, l'única Ametlla que ens quedava per conèixer amb l'Acadi. Tot i el vent venia molt de gust passejar per la platja amb un solet que s'ha fet pregar...
A la tarda vam descansar una estoneta i vam tornar a l'Aquatonic tot i que hi havia massa gent i ens vam agobiar una mica... Al vespre vam anar fins a Cambrils al xiringuito "Denver" que la tècnica de cultura de l'Ajuntament de Cambrils, la Gemma, ens va aconsellar quan l'Arcadi va anar a fer-hi la presentació del llibre.
Ahir diumenge vam matinar per anar a córrer 5 kilometrets per les afores de Montbrió amb un vent lateral que frenava moltíssim. Després vam anar a fer-nos uns altres tractaments: banyera d'hidro, massatge linfàtic i un altre de craneal. I, a l'acabar vam aprofitar la piscina de les termes. Vam sortir arrugats i com nous...
Després vam tornar cap a Sallent a veure el final de la lliga a la Penya Barcelonista.
A les 6 de la tarda vam obrir i van començar a arribar els primers penyistes, més de 50 persones ens vam reunir a la seu social que es va quedar petita per veure un partit d'aquesta magnitud.


Vam viure un gran partit amb molt ambient i amb el final esperat: el Barça CAMPIÓ!!!
Visca el Barça i gràcies nois per fer-nos tan feliços a tanta gent. Continuarem estant amb vosaltres!
(Aquesta foto ja era al final quan quedàvem els de "casa").
El dissabte vinent anem a Madrid amb l'Arcadi (teniem els bitllets per la final de la Champions) i anirema Segòvia amb l'Arcadi i amb la Montse, la meva millor amiga que viu a Madrid.
I el diumenge, tenim la celebració dels 60 anys de casats dels meus avis, quina gran festa!

1 comentari:

Oscarjet ha dit...

qe guay! a seguir gaudint!