dijous, 8 d’octubre del 2009

Melbourne

Ja hem dormit a Melbourne.
Ahir hi vam arribar procedents d'Alice Springs. Vam fer una primera presa de contacte anant a buscar el dorsal de la Marató i fent una mica de visita pel centre. Quan vam ser al carrer ens vam adonar que aquí el temps havia canviat: estàvem a 14 graus!! Vam ahever d'agafar la jaqueta. L'Arcadi diu que és el dia que estarem més avall...


El dorsal de la Marató el vam anar a recollir a les afores del MCG (Melbourne Cricket Ground), construït sobre l'estadi olímpic del 1956. És un dels estadis més grans del món amb aforament per 100.000 persones i s'omple per partits de futbol australià i un partit de Cricket del 26 de desembre. Encara estaven montant la fira i només hi havia l'entrega de dorsals. Després vam anar caminant cap al centre i vam passar pel complet tenístic on fan l'Ope Austràlia, amb el majestuós RodLaverArena lloc on va sonar l'himne de Riego en la final de la Copa Davis Austràlia-Espanya.


Vam continuar cap al centre on haviém quedat amb un sallentí!! El Xavier Saldoni és el germà del meu millor amic, el David i fa 1 any que viu aquí. Ens va citar a la Federation Square, lloc de concentració de la ciutat. Com que hi vam arribar més d'hora del previst vam fer una mica de turisme pel centre: vam donar un vol pel costat del riu on feien entrenaments de rem, vam veure un parell d'esglèsies que diu la guía que s'han de veure i vam entrar al Tourist Center Visitor, un punt d'informació molt ben muntat on vam poder fer una reserva d'un cotxe per avui per anar a fer la Great Ocean Road. Després ens vam trobar amb el Xavier. L'últim cop que l'havia vist va ser al setembre del 2008 i,ahir, el vaig trobar molt canviat. Se'm va fer estrany estar a Melbourne (a l'altre punta del món per a nosaltres) amb un amic! Vam fer un parell de cerveses i vam xerrar un parell d'hores. Dissabte ens portaran a visitar el sud de Melbourne. Ahir vam sopar en un restaurant que ens va recomanar ell, es deia: Movida, next door. Era un restaurant espanyol de tapes on vam menjar des de formatge de Zamora fins a croquetes de pernil passant per patates braves i xató!!!
Ara ja estem a punt per anar cap a la Great Ocean Drive!!