dimecres, 26 de novembre del 2008

Cap de setmana a Madrid!!

Aquest cap de setmana he estat a la capital, una cuitat que m'encanta!! Aprofitant que l'Arcadi treballava i que a ell no li agrada vaig anar a veure la Montse, la meva millor amiga i que viu allà des de fa més de 3 anys i encara la trobo a faltar!!
La nit del divendres a diumenge vaig dormir molt poc doncs l'avió sortia de Girona a les 06:30; abans de les 8 del matí ja era a Barajas i en mitja hora a casa la Montse que viu prop del Bernabeu. Amb ella vam agafar un bus que em va portar al Museu del Prado i a ella a fer un Màster. Vaig estar tot el matí passejant pel Prado veient una exposició itinerant de Rembrandt i que és molt aconsellable i la permanent. M'encant l'art i vaig disfrutar moltíssim ja que feia alguns anys que ni hi anava. Al sortit me'n vaig anar fins a la Puerta del Sol on em vaig trobar força aficionats del Recre que s'havien desplaçat per veure el partit. Després de dinar ens vam passar 4 hores a la tarda xerrant i xerrant...ens vam posar al corrent de les últimes setmanes de les nostres vides!! Per Nadal, la Montse torna a casa...de vacances. Al vespre vam anar a sopar a la Taverna Bardemcilla (regentada per la família Bardem però no en vam veure cap) i després una estoneta de marxa per la capital!!! Quan de temps sense fer-ho...
El diumenge després d'esmorzar, vam anar al Rastro. Estava pleníssim però hi havia parades molt xules i la zona dels pintors era molt interessant. Després vam anar a dinar a Las Cuevas de Luis Candelas, a la de truita. També vam passejar pel centre i vaig aprofitar per comprar el llibre El Secret ja que les botigues del centre estan obertes el diumenge. I a la tarda vam tornar a casa a xerrar més. Vaig veure la primera part del Barça a casa de la Montse i després vaig marxar cap a l'aeroport. L'Arcadi m'esperava a Girona.
Feia més de 3 anys que no anava a Madrid i l'he trobat com sempre. És una ciutat que em fascina i m'agrada anar-hi i passejar-hi i sobretot m'ha encantat compartir tantes hores amb la Montse.
Aquest cap de setmana anem amb l'Arcadi a Donosti a córrer la Marató. Allà hi estarem amb el Fermín, l'Arcadi Alibés de l'Euskal Televista al Tour i la seva dona. Farem un cap de setmana llarg i d'anada farem una ruta amb encant fins al País Vasc.

dimarts, 18 de novembre del 2008

Cursa Nocturna!!

Aquest cap de setmana he fet una cursa que no havia fet mai, i direu: amb les poques que has fet?? NO vull dir la cursa en sí sino l'estil, una Cursa Nocturna. El dissabte vam anar a córrer les 5 Milles Nocturnes de Cerdanyola tot i que una mica més i no les correm ja que vam tenir molts problemes per aparcar!!


Tothom deia que era dura, tothom menys l'Arcadi que l'havia corregut fa només 10 anys!! Doncs sí que era dura, amb rampes de pujades i baixades i bastant fosca tot i que el pitjor va ser l'última pujada on després d'una curva apareix una pujada impressionant!! Sort que ja era l'últim esforç!! Al final, 56:30 i molt ben acompanyada per l'Arcadi. Després d'una bona dutxa vam gaudir d'un bon sopar amb en Xavier Bonastre i la seva dona, la Mònica.


L'endemà vam matinar per anar a la Mitja de Ripoll on ens vam trobar un bon grup de Corredors.cat i on l'Arcadi va fer de llebre a l'Ara, una companya del club amb qui haviem treballat a l'Arco Iris i que anys després ens vam trobar en una cursa, que n'és de petit el món!!


Va ser un matí fresquet però suportable pel grup d'animadors/es que vam voler animar als amics. Després que tothom acabés i l'Arcadi i l'Ara complessin l'objectiu de baixar d'1 hora 40 minuts vam anar a dinar una bona colla de nosaltres a Can Branques a Oris. Molt bona jornada tot i que vaig acabar el diumenge una mica fotudeta i encara ho estic ara. A la cursa de dissabte al vespre vaig passar una mica de fred a les mans i ara m'està sortint... He anat a treballar però estic força costipada!!


Aquest cap de setmana tenim sopar divendres i dissabte de matinada me'n vaig a Madrid a veure la meva amiga Montse que viu allà des de fa més 3 anys i que tot i que ella ve sovint la trobo a faltar molt, aprofito i me'n vaig a la capital!!

dilluns, 10 de novembre del 2008

Donosti

Aquest cap de setmana hem estat a Donosti amb l'Artur i la Sílvia i moltíssims catalans més. Tot i el que el grup de Corredors.cat va fer autobús per incompatibilitat horària vam anar-hi per la nostra banda. Vam marxar dissabte al matí i vam fer parada a Lekumberri a dinar en un lloc que l'Artur i la Sílvia ja coneixien i on vam dinar molt bé. A primera hora de la tarda ja erem a Donosti a la pensió Atxiqui on vam estar molt bé i estava molt ben situada i, a més, l'estrenàvem!!! Està situada sobre el km. 19 de la Behobia-Donostia. A la tarda vam anar a la fira a buscar el dorsal i a fer una volta de reconeixement per la zona d'arribada. No vam sopar de pintxos però ho vam fer molt bé al restaurant d'una cosina de l'Artur amb una cuina vasaco-catalana. Vam arribar a la pensió a temps de veure gairebé tota la segona part i perquè els nostres atletes descansesin. Al matí, ells van marxar cap a Behobia i nosaltres ens vam quedar a dormir tot i que jo vaig sortir a córrer 20 minutets pel costat del mar ambun gran ambient ja de bon matí. La veritat és que amb el passeig que hi ha vora el mar ha de ser més fàcil iniciar-se en el running. Cap a les 10 vam anar amb la Sílvia cap a l'arribada per tal de oendre una bona posició. Tot i que havíem quedat a l dreta de la cursa la millor opció era l'esquerra amb el perill que no ens veièssin i...va anar ben just!!!
L'Artur i l'Arcadi van fer una bona cursa i van arribar amb un crono d'1:36:38. Enhorabona campions nostres!!!
Ha estat un cap de setmana intens a Donosti i ens hem acomidat d'ella amb un "a reveure en 3 setmanes!!!", doncs hi tornarem per la Marató.
Després del retrobament a la plaça Guipuscoa i de poder saludar alguns correcats, pocs pels que hi havien!! anem cap a la pensió a fer una dutxa ràpida i cap a Pamplona a dinar. Allà hem quedar amb el Joan Fernández, la Maite i família i amics que ja coneixen el restaurant d'altres anys. Recomenable els "chuletones" i les mongetes per una bona recuperació pels corredors. Després de dinar i amb una mica de mandra carretera i cap a casa. Fet i remenat a les 10 a Sallent amb la satisfacció d'haver passat un gran cap de setmana amb bons amics.
El cap de setmana vinent toquen 5 Milles Nocturnes de Cerdanyola en les quals l'Arcadi m'ha promés que m'acompanyarà... No estic gaire preparada però avui he sortit a fer 6kms i he tingut bones sensacions. El diumenge anirem a la Mitja de Ripoll on espero no passar tan fred com tothom diu que hi feia l'any passat que fins i tot es congelava l'aigua dels avituallaments!!

dilluns, 3 de novembre del 2008

Cap de setmana passat per aigua!!

Quin cap de setmana!!
Tot i que ha plogut això no ha estat cap impediment per gaudir-lo encara de manera diferent. Dissabte l'Arcadi va anar a córrer a Barcelona la Cursa de l'Amistat. Després de força curses seguint-lo aquest cap de setmana no ho he fet ja que a casa tenim una floristeria i hem tingut molt feina amb la festa de Tots Sants. A la Cursa de l'Amistat no hi he pogut anar-hi mai per aquesta coincidència però l'Arcadi hi disfruta molt.

Ahir diumenge tampoc vaig acompanyar l'Arcadi primer pel mal temps que feina i després perquè teníem els nebots, el Sergi i la Maria, a dinar a casa i havia de fer de mestresa de casa... Si la setmanan passada vam fer Manresa aquesta setmana ha tocat el Pont de Vilomara tot i que el fang i l'aigua han estat els protagonistes.

I la setmana vinent...anem a la Behobia-San Sebastián!!!