divendres, 15 de febrer del 2013

Cap de setmana intens...

El dijous ja va començar el cap de setmana llarg amb moltes emocions per tots amb l'arribada del rei Carnestoltes. Amb barrets de follets i acompanyats dels membres de l'AMPA de l'Esquitx vam participar de la festa. La Fiona va aguantar mitja hora abans de caure adormida. A casa no pot sentir ni una mosca però al carrer...
El divendres vam anar al Carnaval infantil i vam difressar a la Fiona per primer cop a la seva vida. Vam escollir la disfressa de Bruixeta i va disfrutar molt ams els altres nens i nenes passejant pel parc i saltant i ballant a la plaça.
El dissabte vam participar a la rua disfressades (l'Arcadi treballava...) de pirates amb carro inclós pels nens. Tot i que al principi no hi volia estar quan va començar la música tot va canviar i va disfrutar molt amb els altres nens encara que de tan en tan es trobava amb un cop d'espasa o una tibada de cabells. Nens...
Després de sopar tots plegats vem marxar cap a Sant Just i no haver de matinar. La Fiona estava tan cansada que va durar 5 minuts abans d'adormir-se i sort perquè a la Fiona no li agrada gens anar en cotxe i menys de nit!
Diumenge al matí vam llevar-nos ben d'hora per acompanyar al papa a la cursa de 10 kms de Badalona. Vam poder saludar alguns companys de la tele del papa i alguns Correcats també!
De Badalona vam anar fins al Camp Nou. El debut de la Fiona a l'estadi. Tot i que és petita i no s'assebenta gaire ens feia molta il·lusió portar-la i com que el partit era a les 12...
Vam arribar a una 2a graderia plena de gom a gom de pares i mares tan emocionats com nosaltres de portar els seus fills i filles per primer cop a la vida en un estadi com cap al món.

Quan la Fiona va sentir l'himne va obrir els ulls com taronges. Va reconèixer una canço que tan jo com la meva mare li cantem molt sovint!! Mirava cap a tots cantons sense deixar escapar cap detall i al·lucinant per tot plegat. L'alegria va venir amb el primer gol quan va veure tothom saltant i aixecant els braços com ella fa quan marca el Barça. Veure aquella carona no té preu!!
 Tot i que semblava que li agradava, al quart d'hora de la segona part vam marxar i mira que és una cosa que no soporto però ella ja no parava i l'Arcadi havia de ser a TV3 a les 3 de la tarda! Dels 6 gols en vam veure 3... Per cert, sempre li podrem dir a la Fiona que va debutar al Camp Nou el mateix dia que el Milan Piqué Mebarak!