diumenge, 21 de febrer del 2010

Cap de setmana de celebracions

Divendres al vespre vam visitar Can Jubany. Estant a Austràlia l'Arcadi va cumplir 50 anys i com que no podia portar un regal molt voluminós per passajar-lo vaig optar per regalar-li un SmartBox (caixeta amb un val per un sopar a un restaurant d'Estrella Michelin de tot Espanya per a 2 persones). Abans d'arribar a Calldetenes vam arribar-nos fins a Sant Pau de Segúries a visitar el Jan, el cunyat de l'Arcadi i també la seva neboda Esther.
La situació del restaurant és molt fàcil de trobar ja que està només sortint de l'eix transversal. Vam fer el menú de temporada que és el que pertany a aquesta SmartBox i que curiosament també va fer la taula del costat. És un bon regal... El sopar va servir per celebrar els 2 aniversaris: el de l'Arcadi i el meu que va ser dimecres. El Nando Jubany ens va sortir a saludar però el que més em va agradar va ser que va sortint continuament: a saludar, a prendre nota d'una comanda, a retirar plats,... Aquí es veuen els grans professionals, aquí i amb la gran qualitat del menjar!!
Dissabte vam continuar de celebracions amb la família a casa. Tot i que s'ha de dir que el segon plat el va preparar ma mare ja que és una tradició celebrar els meus aniversaris amb "submarinus" (calamarços farcits). No recordo des de quan hi ha aquest segon plat pel meu aniversari... Vam reunir-nos tota la família excepte l'Andrés que tenia partit a Monistrol i no va poder venir a dinar però li vam guardar de tot!! Va ser el meu primer aniversari com a padrina, el Gerard tot i que només volia ficar les mans al pastís atret per les espelmes em va ajudar a bufar les 34 espelmes! A la tarda vam anar a visitar la mare i la germana de l'Arcadi a Navàs i també vam poder veure tots els renebots disfressats ja que ahir es celebrava el Carnaval a aquest poble. I la jornada la vam arrodonir amb amb la victòria del Barça davant al Racing de Santander i que la vam veure a la seu de la Penya Barcelonista de Sallent.

Avui hem matinat per anar a la Mitja Marató de Gavà, plena d'amics i amigues Correcats. L'Arcadi ha celebrat la seva mitja número 100, hem començat amb el triplet de les 100!! I una altra celebració gastronòmica: dinar de celebració pel nou pis dels meus tiets!! La semana vinent pinya per païr els àpats. I per acabar-ho d'arrodonir: victòria del Barça a la final de la Copa. Aquest Barça és imparable!!!!

dimarts, 9 de febrer del 2010

Les 6 Copes



Les 6 Copes van ser a Sallent el dissabte passat. Tot i que la jornada va començar sota zero, el sol va brillar amb molta intensitat a migdia. El matí va començar amb una botifarrada per gairebé 300 persones. Una mica abans de les 10 del matí va arribar la caravana blaugrana que en un tres i no res va tenir muntat el bus. Abans d'arribar a les copes hi havia una mica d'exposició i de fons es podia sentir la narració d'alguns gols històrics del FC Barcelona. Petits i grans van anar desfilant, en total 1284 persones van passar pel Bus del Campions.
Al migdia, vam sortejar 2 pilotes i una samarreta signada pels jugadors. Tot un èxit!
En aquesta foto podeu veure el més petit (el meu fillor Gerard de 6 mesos) i el més gran (l'avi Amadeu de 87 anys) de la família.

dilluns, 1 de febrer del 2010

De nou a Huelva... i el cap de setmana vinent: les 6 Copes a Sallent!!!

Us heu parat mai a pensar perquè existeixen les distàncies? Jo sí, i cada cop m'enfado més de pensar que la família amb qui més em faig viu a Andalusia i la que no em diu res la tinc a 13 kms.
Hem passat el cap de setmana a Huelva a casa del meu cosí de relax. Només hem visitat la família i menjat i begut però hem estat molt bé. El nen del meu cosí, el Jorge que té 18 mesos, és el fillol del meu pare i intentem anar-lo a veure sovint i veure com creix. És una monada... Per sort, amb Ryanair es pot viatjar sovint. Com que aquest cap de setmana l'Arcadi no tenia cap cursa prevista l'hem aprofitat bé. La propera visita ja serà a l'estiu que tot i que fa calor hi ha una bona platja i piscines per fer passar-la.

Aquest dissabte a Sallent tindrem les 6 Copes del Barça. I que és l'artífec d'aquesta fita? L'equip i Pep Guardiola. Donces bé, aquí teniu la foto que ens vam fer amb el Pep la Laia i jo dijous passat al Camp Nou on vam anar a veure el Museu del Barça i el primer partit de la 2a fase de l'Eurolliga. Per cert, el Museu és MERAVELLÓS!! Que no se'l perdi ningú perquè la nova zona multimèdia és espectacular i fa posar la pell de gallina però no hi aneu amb presses perquè és per dedicar-hi 2 o 3 hores!
Al bàsquet també vam disfrutar molt. Aquest any tenim un gran equip amb opció de guanyar-ho tot i que fa unes jugades per treure's el barret. La Laia va sifrutar molt i espero que en prengués bona nota per jugar ella a l'AE SAllent. Fa molt poc que juga i encara li té una mica de por a la pilota però ja fa alguns puntets...
La jornada la vam arrodonir veient el Messi i el Bojan que eren a veure el bàsquet. Dia rodó!!