diumenge, 24 de gener del 2010

Les Copes a Sallent!!


Ja tenim perfilada la festa de les 6 Copes a Sallent!
El proper 6 de febrer de 10 a 14 tindrem les Copes a Sallent. Per celebrer-ho hem muntat una botifarrada i un futbolí inflable pels petits. També sortejarem una samarreta signada entre els socis assistents i els que se'n facin el mateix dia; també es sortejaran 2 pilotes signades entre els que hagin adquirit un tiquet per a la botifarrada. L'autobus de les Copes està a la Plaça de Sant Antoni Ma Claret on viurem una jornada plenament blaugrana!!

La Junta de la Penya Barcelonista de Sallent de la qual en sóc secretària us volem convidar a acompanyar-nos en aquesta jornada. La foto és ben calentona, la vam fer ahir a la mitja part del Valladolid-Barça i sortim ben somrients després que el Barça ja haguès fet 2 golets!!

Avui hem anat a la Cursa de Sant Antoni i molt ben acompanyada, la Laia (fillola dels meus pares) ha vingut a començar a fer boca per la Marató de Barcelona, serà la 3a vegada que la seguirà. El temps ens ha acompanyat i la pluja no ha fet acta de presència a aquesta zona de Barcelona. L'Arcad, com sempre, ha clavat el temps que volia fer i nosaltres ens hem fet un fart d'animar i fer fotos.

Avui també he tingut una sorpresa: retrobar-me amb el Marc i el Luichi, els 2 nois que ens vam trobar a Sydney mentre nosaltres estàvem de vacances i ells feien la volta al món. Van tornar de la seva aventura el 20 de desembre. M'ha fet molta il·lusió.

diumenge, 17 de gener del 2010

Desapareguda

Quants dies!!!
Entre les festes i una cosa i una altra teníem abandonat el blog... tot i que quiets no hem estat. He corregut les Sant Silvestres de Lloret de Mar i Berga i l'Arcadi la de Lloreti la de Canovelles, la de Sant Esteve de Sabadell i la Mitja de Sitges acompanyat dels seus nebots.
Avui hem estat a Blanes on l'Arcadi ha corregut la XXII edició de la Cursa Mar i Murtra i que curiosament no l'havia corregut mai. Jo he passejat enmig de records d'estiueig d'infantesa i d'adolescència. A casa hi anàvem a l'estiu ja que el meu tiet d'Alemanya hi té un apartament a 1a línia de mar i abans d'acabar les classes al juny ja marxava amb la iaia Teta a passar el que quedava de juny i alguns dies de juliol. Ja de més gran hi anava els caps de setmana i per Santa Anna a veure el concurs de Focs d'artifici, magnífic!!!
Hem tingut l'amfitrió perfecte, el blanenc Rafel Bagot. Han començat junts la Cursa tot i que al cap d'un kms l'Arcadi ha tibat una mica més i ha arribat per davant. Allà hem conegut els pares del Rafel, molt encantadors.
Després hem dinat al Porttots tres. Gambetes, cloïsses i musclos per tal que els nois anèssin recuperant forces.