dijous, 28 de maig del 2009

A casa procedent de Roma i amb la Champions sota el braç!!!

Quin dia el d'ahir!!
Jo que ja havia viscut París'06 no em podia imaginar que 3 anys després ho tornaria a viure.
La meva jornada va començar el dimarts a les 11 de la nit, doncs vaig agafar un vol a 3/4 de 2 de la matinada i a les 5 ja èrem a Roma. Des d'allà vaig anar al Bed and Breakfast que tenia la Montse (la meva millor amiga) i la seva cunyada on vaig poder aclucar els uls un parell d'hores per poder aguantar un dia ple d'emocions. Vam començar anant al Colisseum i començant a veur el gran ambient que regnaria tota la jornada. Després vam anar cap a la Plaça Espanya on l'ambient era fantàstic i on vam trobar uns amics, varis amics. D'allà vam anar a la Fontana Di Trevi a fer el típic llançament de monedes per demanar, entre d'altres coses, la Champions! Després vam anar cap al Vaticà i cap a les 5 de la tarda vam pujar cap a l'Estadi on vam antrar i vam anar cap a la Fan Clud del Barça on el Pep Callao animava un públic cansat per la calor i les caminades pel centre. Vam estar allà amb els amics de Sallent que ja havíem trobat a la Plaça Espanya. Entre ells hi havia la Lídia amb qui vam anar a les finals de Copa del Rei de Saragossa contra l'Atlètic de Madrid i a València contra el Mallorca. Quina il·lusió coincidir les 3 després que la vida et porti per diferenrs camins. Un petó per la Montse i un altre per la Lídia des d'aquí!
Vam estar una estona passejant pels voltants de l'estadi i veient entrar culés i més culés; en un moment donat va sembla que èrem a Sallent doncs ens vam trobar gairebé tots els que ens vam desplaçar fins a la capital italiana. També vam veure entrar velles glòries com el Hristo, el Pichi o el meu estimat Julio Salinas a qui havia vist un parell de setmanes abans com deia el programa que havia fet quan formava part del Dream Team: Fantàstic!! Després ja vam entrar a les grades on vam veure el gran ambient que va regnar tota la nit. El partit?? Què dir! Una altra final plena d'emocions i també d'algun patiment però que va valdre molt la pena. Veure totes aquelles persones unides per uns colors i vingudes d'arreu fa posar la pell de gallina i esclatar en plors quan s'acaba i veus aquells jugadors que ho han donat tot. Simplement, excel·lent!! Des d1aquí gràcies a totes les persones que ahir en un moment o altre vam compartir un moment una emoció, no es pot descriure el que passa pel cap i això que jo aquest any ho he pogut viure 2 vegades i amb persones diferents. Encara ara se'm posa la pell de gallina de pensar en el dia tan màgic que vam viure ahir i en pensar en les persones que m'haguès agradat tenir al costat però que per diferents motius no hi eren: els meus pares que ho van viure des de Sallent, l'Arcadi treballant al 3/24, l'avi Amadeu, la sang culé del qual còrrer per les meves venes també, des del Balneari o l'avi Juan des d'on sigui i que tot i que no era del Barça era un gran "futboleru". En fi, que va ser un dia per enmarcar i per explicar algun dia als meus néts i dir "jo vaig ser part del triplet històric". Quin orgull ser del Barça.

dilluns, 25 de maig del 2009

Poques hores per Roma

Ja és dilluns i dimecres de matinada cap a ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
Tot i que la meva intanció no era anar-hi finalment vaig a Roma amb la meva millor amiga i la seva cunyada. De fet, elles ja hi seran i jo viatjo de matinada cap a Roma i allà em reuniré amb elles i a disfrutar!!
Jo estic ja nerviosa però la Montse, la meva amiga encara més!! Recordarem vells temps; amb la Montse i la Lídia hem anat a 2 finals de Copa del Rei juntes i amb la Montse també vam estar a París tot i que en llocs diferents i em fa molta il·lusió viure aquesta final amb ella. L'Arcadi treballa i la viurà la final des de la feina, en fi...
M'estic adonant que sóc molt culé!! Fa 2 setmanes van anar a València amb ma mare i demà agafaré l'avió i me'n vaig cap a Roma. Com sempre dèien els meus pares "amb tu hem creat un monstre del Barça!!"
L'ambient que es respira és d'eufòria però s'ha de tocar de peus a terra. Els jugadors són els que han de fer la feina però que no dubtin que l'afició que ens desplacem fins allà hi deixarem la veu i els portarem amb ales. Visca el BARÇA i visca CATALUNYA!!

dimarts, 19 de maig del 2009

Quines emocions!!!


Quina setmana d'emocions.
Dimecres vam estar a la Final de la Copa del Rei amb ma mare i vam disfrutar moltíssim. Vam anar-hi amb l'aotobús de la Penya Blaugrana de Manresa junt amb penyistes de Navàs, Sallent, Casserres, Cardona, Monistrol i d'altres. Al migdia erem a València i vam disfrutar moltíssim de l'ambient de la final, una final que vam viure molt bé amb els nostres amics bascos. L'ambient de tot el dia va ser immillorable i l'amistat entre les dues aficions va ser insuperable i és que encara que a alguns els rebenti: tenim objectius molt comuns. L'escridassada a l'himne va fer posar la pell de gallina, era impossible sentir cap nota musical. El que també s'ha dit i era d'escàndol era la quantitat de seguidors de l'Atletic de Bilbao. Per sort, al camp eren 11 contra 11 ja que al públic ens costava molt rebatre els càntics dels bascos.
Amb l'1 a 0 estàvem força nervioses però era qüestió de paciència i, de fet, amb l'1 a 1 ja es va veure que el partit era nostra. Quina alegria una final més! I quina alegria viure-la amb ma mare que també s'ho va passar pipa.
El cap de setmana vam tenir una dosis més de Barça amb l'Arcadi. Divendres vam amrxar cap a Mallorca amb la Montse i el Xavi, uns bons amics des de fa molts anys de l'Arcadi. Vam estar a Porreres molt bé cuidats per tothom començant per l'alcalde i passant pels membres de la Penya Barcelonista... Dissabte l'Arcadi va moderar un col·loqui amb assistents com Chus Pereda, Julio Alberto, Manel Vic, Carazo, els directius Xavier Bagués i Josep-Ignasi Macià entre d'altres... i al vespre vam fer un sopar de penyes de les Illes Balears amb gairebé 1000 persones que vam poder celebrar la Lliga després de la derrota del Madrid a Vila-Real. El cap de setmana el vam acabar amb el Mallorca-Barça que tot i que el Barça va perdre vam veure el passadís i ens ho vam passar molt bé. A l'aeroport de mallorca vaig trobar-me amb un ídol de joventut: Julio Salinas i que, per cert, no ha canviat gens, continua tan guapo com sempre. L'Arcadi em va fer una foto amb ell.

diumenge, 10 de maig del 2009

Esperant l'autobús cap a València

Després del 2 a 6 davant el Real Madrid i l'empat davant el Chelsea que ens posava en ruta cap a Roma, avui pensàvem que cantariem l'aliró. Haurà d'esperar a Mallorca...
El cap de setmana ha estat entretingut. El començàvem divendres amb un Tastaurant (sopars que fa la colla d'amics de l'infància de l'Arcadi de tan en tan des de fa uns 14 anys) a Sant Cugat del Vallès. Ahir vam estar a la Ciutat Esportiva del Barça veient un partit dels infantils del Barça. No hi havíem estat mai i ens va agradar. A més, vam veure al Pep Guardiola, al Gudjohnsen i al Bojan.
Avui hem anat a Sant Quirze del Vallès a una cursa molt i molt especial. Natxo i Anni, ens ha agradat tornar a estar amb vosaltres un dia com avui. Tenia la missió de fer fotos i només n'he fet 681!!!
L'any passat ja vaig ser voluntària d'aquesta cursa i m'ho vaig passar molt bé i avui també he disfrutat molt fent fotos. L'Arcadi ha fet una bona cursa després de la Marató número 94 de la setmana passada a Empúries.

Després hem marxat ràpidament ja que avui fèiem un dinar per inagurar el pis dels meus pares amb la família. I hem continuat amb sessió futbolística tot i que no ha acabat tan bé com esperàvem. Jo tenia una contradicció: per una banda volia que avui es guanyés la Lliga perquè ho pogués celebrar el públic al Camp Nou però per altra banda i egoístament volia que fós diumenge ja que serem a Mallorca amb l'Arcadi ja que fa de moderador en l'aniversari de la Penya Barcelonista de Porreres. Però com diu la cançó del Crackòvia l'odre de les competicions són "Copa, Lliga, Champions!!"
Abans d'això, però, viurem la Final de la Copa del Rei a València amb la meva mare!!! Finalment hi anem totes dues, deixem els homes treballant!! Ja em feia molta il·lusió anar-hi però fer-ho amb ma mare encara me'n fa més. Ja tenim les samarretes i les bufandes preparades i també les ganes d'animar!!
Per cert, diuen que "no hay 2 sin 3", doncs ahir amb amics de la Penya Barcelonista de Sallent vam fer la sol·licitud per les entrades de la Final de la Champions. Veurem com va...