dimarts, 24 de febrer del 2009

Família, Barça i més família


Quin cap de setmana més atapeït d’actes! El dissabte varem fer dinar per 10 persones per celebrar el meu aniversari a casa. Dels 33 anys que tinc almenys en 25 –segons diu ma mare- hem dinat de segon plat “submarinus” és a dir, calamarsos farcits fets per la meva mare i que els fa boníssims; de primer plat varem fer un pica-pica al plet i de postres un pastís de fruites amb 2 espelmes 33. Havent dinat varem anar cap a Sant Just Desvern per deixar els cotxes i agafar el Tram per anar cap a Can Barça. Llàstima del resultat... per la única cosa que ens va servir va ser per treure l’adrenalina acumulada d’uns quants dies sobretot ma mare i jo; el meu pare i l’Arcadi la única cosa que van tenir va ser una bona enrabiada tot i que no vol dir que nosaltres no l’agaféssim també!! En sortir varem anar a sopar prop del camp sense molt per celebrar...però hem de posar emoció a la Lliga, no?
Diumenge varem anar amb l’Arcadi al Carnaval de Vilanova i la Geltrú on teníem trobada familiar. Varem veure la guerra de caramels i varem dinar-hi amb nebots i renebots de l’Arcadi i la seva germana i el seu cunyat.
Us adoneu que ha estat un cap de setmana sense cursa. Sembla mentida!!! Però té una explicació: aquest diumenge toca Marató de Barcelona i l’Arcadi ja està disminuint els kms.
Doncs apa, el cap de setmana que ve ja us explicarem ja que serà maratonià! L’Arcadi fa la seva marató número 92, Barcelona 92. Avui han fet la presentació de la Marató i ja li han donat el dorsal, quin millor que el 92!! Com l’any passat m’acompanyaran els meus pares i la Laia, la fillola dels meus pares que l’any passat s’ho va passar en gran.

dimarts, 17 de febrer del 2009

Ja en tinc 33!!!

Aquesta setmana faig el resum del cap de setmana avui, 17 de febrer, el dia que faig 33 anys!! Treballant a l'Ajuntament i al departament de Padró m'ha passat una cosa ben curiosa: les meves companyes/companys m'ha fet un regal amb una postal de 34 anys!! Sort que tenim la informació a l'abast, hehehe!!! No em puc queixar perquè han estat molt generosos amb mi: un vestit, un ram de flors, 2 collarets, una font de xocolata, peces pel braçalet Pandora, una bufanda i un val per un objectiu per la càmera nova!!!!! Si aquesta càmera va així de bé sense no em puc imaginar les fotos que faré amb el nou!!

Per dinar hem anat a celebrar-ho a la Fonda del Món Sant Benet amb els meus pares i l'Arcadi tot i que el dissabte ho celebrarem amb la resta de la familia a casa. Aquest cap de setmana pinta tranquil·let: dissabte dinar amb la familia i a la tarda a veure el derbi Barça-Espanyol i diumenge al matí al Carnaval de Vilanova i la Geltrú amb els nebots de l'Arcadi i 0 curses!! El cap de setmana passat va ser atepeït: divendres sopar a Barcelona amb la colla d'amics de l'Arcadi de l'Ametlla que ens trobem cada 2 o 3 mesos i s'anomena Tastaurants. Dissabte vaig treballar a la floristeria de ma mare ja que era Sant Valentí i a la tarda vam anar a veure quin regalet li podem fer al meu futur fillol. El meu tiet Toni (que té 40 anyets) i la seva dona, la Malena, esperen un nen pel juliol i en seré la padrina. És el meu primer fillol i es dirà Gerard!! Al vespre vam veure el Barça a la Penya Barcelonista de Sallent.

El diumenge vam anar a la Mitja de Gavà i com que l'Arcadi volia fer tirada prèvia de 9 kms vam haver de sortir de Sallent a les 7 del matí, quina matinada per ser diumenge!!! Mentre ell i el Xavi Bonastre feien aquests kms jo em vaig quedar al cotxe a escoltar música i llegir... Després, vaig anar caminant fins gairebé el km 2 per veure'ls passar una mica més separats però l'Arcadi i companyia van passar-me per l'altre costat!! Després els vaig esperar a l'arribada i em vaig fer un tip de retratar Correcats/cates i entre lells l'Arcadi que va arribar amb una molt bona llebre, el Jorfer!!

La tarda de diumenge va ser relaxadeta a casa, ja era hora...