divendres, 30 de gener del 2009

Presentació, cursa i ADÉU AL BARRI.

Divendres vam fer una cosa que no havíem fet mai amb l'Arcadi: vam presentar un acte conjuntament. Com ja explicava havia de fer la presentació de l'AE Sallent però finalment ho vam fer a mitges amb l'Arcadi. Els els prop de 200 nens estàven contents i va ser tot una festa de l'esport. Després vam fer un sopar tots plegats. Per un moment em va venir ganes de tornar a entrenar un equip de bàsquet...potser encara m'ho plantajaré per l'any vinent!!
El dissabte ens el vam agafar de relax...descansar, feinejar i posar la casa a punt per l'arribada dels meus pares.
Diumenge vam anar a Barcelona a la Cursa de Sant Antoni. Vaig estrenar la càmera però encara em queda molt per fer bones fotos. Mica en mica. Va ser bonic trobar-nos amb tans Corredors.cat i altres coneguts. Aquí us poso la primera foto de grup amb la càmera nova.
Després vam anar a dinar a casa dels avis. Vam anar a fer l'últim dinar a casa la iaia al Barri de l'Estació. El brindis va ser pels anys i els records passat al barri i pels que vindran en la nova vivenda. Després de dinar, una mica a correcuita, vam anar tota la família a veure l'última funció dels Pastorets. Erem 15 supporters de l'Arcadi!
I aquesta setmana...una setmana molt dura. Dimecres ja van deixar la casa els meus avis i avui els toca als meus pares. Dimecres hi vaig dormir per última vegada, última vegada. Sona tan fort... Són 30 anys de records i de bons moments viscuts allà. I ara, en un mes n'hem hagut de marxar. A hores d'ara estan començant amb els trasllats els meus pares. Ahir vaig fer el comiat de la casa passant per cada habitació i recordant bons moments. També vaig acomiadar-me dels pocs veïns que queden tot i que ja ens veurem per Sallent. A l'hora d'esmorzar de la feina hi aniré per donar una mica de suport als meus pares que estan passant uns moments molt durs veient com han de deixar la casa que van fer-se ells amb el seu esforç. Espero que la compensació pugui alleugerir una mica aquesta tristesa que senten ara tot i que mai un pis serà com una casa. Tot té la seva part positiva i jo ja els hi dic que en aquest cas passa per entrenar una nova vivenda i tenir il·lusió per decorar-la i començar una nova etapa. Quan d'aquí uns mesos mirem enrera ens quedaran els records i la satisfacció d'haver tancat una porta i obrir-ne una altra amb empenta i alegria. Avui ja dormiran amb nosaltres i espero que s'hi trobin bé, el nostre pis farà de pont fins que tinguin els seu acabat.
Avui tenim el sopar de Corredors.cat. Suposo que això m'animarà ja que ara estic molt trista però com diu la meva iaia d'aquest tema del barri "quan es tanca una porta se n'obre una altra". Doncs a començar una nova etapa avis i papes!!!

dimecres, 21 de gener del 2009

Pastorets!

El cap de setmana passat per a mi va ser molt tranquil i ho necessitava, doncs amb el problema que tenim al barri porto uns dies molt cansada i amb moltes preocupacions...
Dissabte, l'Arcadi se'n va anar a fer 24 kms a Cornet i jo em vaig quedar a endreçar...Després de dinar a casa dels meus pares vam anar cap a Terrassa on l'Arcadi feia una xerrada amb "veterans" del còrrer. Abans vam passar per Manresa a comprar una càmera de fer fotos. A mi m'agrada molt fer fotos i tot i que les càmeres digitals van molt bé, en volia una de reflex. Finalment vam comprar una Nikkon D80 amb un objectiu 18-55; jo volia un 28-200 però se'ns anava de pressupost, ho deixarem per un aniversari o sant.
La xerrada va estar bé tot i que una mica llarga però amb experiències molt divertides... Acte seguit hi ha haver l'entrega de Premis de la Lliga Championchip. El nostre club, Corredors.cat, va sortir molt premiat i no pas per la meva col·laboració i encara menys ara, doncs he decidit deixar de córrer.
Ja sé que feia poc temps que corro però, de moment, hi he posat fre. Després de l'operació i amb 6 kgs menys hauria de progressar i no és així i, a més, vaig més lenta que quan vaig començar. Estic en un moment baix en el qual no estic motivada i estic decepcionada; també tinc una època a la feina que no em deixa gaire temps i això em serveix d'excusa. Torno a agafar la càmera i a fer de reportera en les curses.

Diumenge al matí l'Arcadi feia d'speaker a la Mitja de Terrassa i jo em vaig quedar a casa i aprofitar per anar a casa dels meus pares a "triar" que m'emportava de casa. Quants records pot emmagatzemar una casa!! Més de 30 anys fa que hi hagi moltes coses des de treballs manuals i àlbums d'escola fins a roba de la qual no ens en volem despendre.Ens queden pocs dies al barri i la tristesa comença a aparèixer... Què dura és aquesta situció que ens ha costat viure a nosaltres, els meus avis i els meus tiets entre moltes d'altres famílies!
A la tarda i per distreure'm una mica de tans pensaments vam anar als Pastorets de l'Ametlla de Merola on l'Arcadi hi va tornar a actuar 30 anys després!! En el paper de Majoral i sota una barbeta postissa va actuar amb tota professionalitat durant més de 3 hores (suposo que el reconeixeu de groc i granatòs a la foto). Jo el vaig seguir tota la representació entre vestidors i vaig estrenar la càmera tot i que com que no podia utilitzar el flash no són gaire bones. Diumenge vinent hi tornarà i al públic hi haurà part de la família...


El cap de setmana vinent anirem a la Cursa de Sant Antoni i el divendres jo faig la presentació dels equips de l'AE Sallent, perquè veieu que a la família no només hi ha un expert de la comunicació, jejeje!! I també serà l'últim cap de setmana al carrer Llevant número 14.

diumenge, 11 de gener del 2009

Tornem a la normalitat...



Després de les festes de Nadal i de molts dies de vacances, el dimecres vam tornar a la normalitat. Les festes han acabat amb uns dies a Huelva amb la família andalusa. Vaig passar allà el cap d'any i el dia 2 va venir l'Arcadi. Ens van acostumar a unes altres tradicions i uns altres horaris... Vam anar a Aracena, un poble de la Sierra que té unes magnífiques coves que la naturalesa ha anat fent al llarg de milers d'anys i que són meravelloses (s'anomenen així). També vam anar a veure el pessebre vivent de Beas fet per nens petits en una nau que sembla un exterior. Curiosament l¡Arcadi coneixia Beas ja que un anys hi va estar seguint un Barça-Madrid anant d'una penya a l'altre que tenen al poble. Van estar uns bons dies rodejats de la família i de nens ja que allà n'hi ha molts, entre ells hi ha el Jorge que té 6 mesos i que és el fillol del meu pare. Una monada...

Aquest cap de setmana tampoc hem parat tot i que ara ja sóc al sofà ja que vaig venir d'Andalusia una mica refredada...
El divendres vam anar al sopar dels 70 anys del Miquel Pucurull. Era un sopar que ell ja sabia i que hi van assistir els companys que coincideixen amb ell a la Carretera de Les Aigües. Miquel Pucurull, una gran persona...
Ahir dissabte ja vam anar cap a Sitges i allà ens vam trobar amb l'Artur i la seva família, el Xavi i la seva dona, el Joan Bru i la família i l'Eva i el Xavi. Vam passar una bona tarda i vam sopar i cap a dormir. Aquest matí ja ens hem llevat allà amb un solet magnífic!! L'Arcadi i l'Artur han sortit junts per fer menys d'1 hora 40 tot i que l'Artur no està gaire bé i s'ha quedat una mica enrera. Finalment l'Arcadi ha fet 1 hora 36. Si les bases per la Marató de New York no canvien, amb aquest temps l'Arcadi ja té garantida l'inscripció a la marató del 2010.

El dissabte vinent, si em trobo ja bé, volem anar a esquiar a Andorra i diumenge a Terrassa al matí i a la tarda l'Arcadi fa un paper als Pastorets de l'Ametlla de Merola.