dimarts, 18 de novembre del 2008

Cursa Nocturna!!

Aquest cap de setmana he fet una cursa que no havia fet mai, i direu: amb les poques que has fet?? NO vull dir la cursa en sí sino l'estil, una Cursa Nocturna. El dissabte vam anar a córrer les 5 Milles Nocturnes de Cerdanyola tot i que una mica més i no les correm ja que vam tenir molts problemes per aparcar!!


Tothom deia que era dura, tothom menys l'Arcadi que l'havia corregut fa només 10 anys!! Doncs sí que era dura, amb rampes de pujades i baixades i bastant fosca tot i que el pitjor va ser l'última pujada on després d'una curva apareix una pujada impressionant!! Sort que ja era l'últim esforç!! Al final, 56:30 i molt ben acompanyada per l'Arcadi. Després d'una bona dutxa vam gaudir d'un bon sopar amb en Xavier Bonastre i la seva dona, la Mònica.


L'endemà vam matinar per anar a la Mitja de Ripoll on ens vam trobar un bon grup de Corredors.cat i on l'Arcadi va fer de llebre a l'Ara, una companya del club amb qui haviem treballat a l'Arco Iris i que anys després ens vam trobar en una cursa, que n'és de petit el món!!


Va ser un matí fresquet però suportable pel grup d'animadors/es que vam voler animar als amics. Després que tothom acabés i l'Arcadi i l'Ara complessin l'objectiu de baixar d'1 hora 40 minuts vam anar a dinar una bona colla de nosaltres a Can Branques a Oris. Molt bona jornada tot i que vaig acabar el diumenge una mica fotudeta i encara ho estic ara. A la cursa de dissabte al vespre vaig passar una mica de fred a les mans i ara m'està sortint... He anat a treballar però estic força costipada!!


Aquest cap de setmana tenim sopar divendres i dissabte de matinada me'n vaig a Madrid a veure la meva amiga Montse que viu allà des de fa més 3 anys i que tot i que ella ve sovint la trobo a faltar molt, aprofito i me'n vaig a la capital!!