dijous, 5 de juny del 2014

Vaig fent curses...

Porto un 2014 amb molts entrenaments i moltes curses. Sembla, i no ho vull dir molt alt, que m'he enganxat a aquesta bogeria que és el còrrer.

Vaig començar l'any amb els 5 kms de Terrassa

com a preparació dels 10kms de Badalona. Després de 3 anys i 9 mesos de l'última cursa d'aquesta distància em disposava a posar-me a prova i veure on podia arribar. L'Arcadi em va portar molt bé intentant baixar de l'hora i anàvem bé fins al 5 però a partir d'aquí vaig afluixar per acabar en 1 hora 3 minuts i 1 segon. Molt contenta de tornar a aquesta distància!




Aquest maig passat he fet 3 curses de 5 kms molt diferents entre elles.
La 7a. Cursa de Sant Quirze del Vallès. Memorial David Rovira. Aquesta és una cursa molt especial ja que és la manera de fer costat al nostre company de club i amic, Natxo Rovira.  Vaig acabar en 31:03, baixant 2 minuts el temps de l'any passat!


També vaig córrer la 1a edició de la cursa de 5 kms de Vilanova i la Geltrú. Aquesta l'havia de córrer amb la meva neboda Maria, que "jugava" a casa,  però finalment no ho vam fer juntes. Era una cursa molt plana pel costat del mar que em va permetre, amb l'ajuda de l'Arcadi, baixar dels 30 minuts i acabar en 29:17!! Molt feliç!

I la tercera, l'Urban Igualada de dissabte passat al vespre. En aquestavaig anar "flanquejada" per l'Arcadi i el Xavier Bonastre que van fer que junt amb el gran ambient dels carrers plens de gom a gom i animant sense parar baixés dels 29 minuts! Vam acabar en 28:09. Contenta no, contentíssima!!!